Elodia
Fanka BB :)
Zaparcia na przemian ze wzdęciami kurka :-/ jak nie jedno to drugie heheh. Suszone śliwki podobno dają radę, jutro handlowa, to wyślę męża po maly zapas chyba [emoji1787]Też mam zaparcia [emoji23][emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaparcia na przemian ze wzdęciami kurka :-/ jak nie jedno to drugie heheh. Suszone śliwki podobno dają radę, jutro handlowa, to wyślę męża po maly zapas chyba [emoji1787]Też mam zaparcia [emoji23][emoji23][emoji23]
ja właśnie jestem przerażona u mnie też spadek wagi spowodowany tym samym czyli awersja do jedzenia.Przez mdłości i ogólną awersję do jedzenia mam wrażenie, że za bardzo chudne. Ubyło mnie o ok 4 kg w 2 tyg.
Zauważyłyście u siebie też takie spadki wagi?
Ja to samo. 3.5 kg uciekło :/Przez mdłości i ogólną awersję do jedzenia mam wrażenie, że za bardzo chudne. Ubyło mnie o ok 4 kg w 2 tyg.
U mnie waga stoi w miejscu, nawet chyba z pół kilo lekko w górę, no ale ja z kolei mdłości w ogole prawie nie mamPrzez mdłości i ogólną awersję do jedzenia mam wrażenie, że za bardzo chudne. Ubyło mnie o ok 4 kg w 2 tyg.
W ten weekend sklep mamyginekolog jest wyłączony ze względu na akcję WOŚP. W poniedziałek zostanie przywrócony i na pewno znajdziesz segregator jak wejdziesz w zakładkę sklep.Dziewczyny kiedyś tutaj się przewijał temat segregatora mamyginekolog, gdzie wy to kupowałyście? ja na stronie jej sklepu nie widzę, żeby to było dostępne.