Elodia
Fanka BB :)
Mi akurat owu wypadała teoretycznie miedzy sylwestrem a 4 stycznia. Ale faktycznie, dziewczyny z terminem na poczatku września, ładnie mikołajki świętowały :-)Nooo albo mikołajki [emoji849][emoji854][emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi akurat owu wypadała teoretycznie miedzy sylwestrem a 4 stycznia. Ale faktycznie, dziewczyny z terminem na poczatku września, ładnie mikołajki świętowały :-)Nooo albo mikołajki [emoji849][emoji854][emoji848]
Ja jem wczorajsze wege golabkiCo macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
Witaj w klubieMnie wczoraj bolało prawe biodro :-/ a dzisiaj taka napięta sie czuje ale to przez zaparcie znowu.
Mi owu wychodziła jakoś ponad tydz przed świętamiMi akurat owu wypadała teoretycznie miedzy sylwestrem a 4 stycznia. Ale faktycznie, dziewczyny z terminem na poczatku września, ładnie mikołajki świętowały :-)
Przestań, ja powinnam gębę zaszyć. Dramat jakis.. Mieso za mną chodziCo macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
A ja te pyry bym so zjadłaPrzestań, ja powinnam gębę zaszyć. Dramat jakis.. Mieso za mną chodzi![]()
No wlasnie, z racji ze bylam pierwszy raz tak wczesnie na usg (5+5) to powiedzcie mi co oznacza taka jakby bańka w pecherzyku? Dokladnie widzialam pecherzyk i w srodku taka bańka okrągła... u was to jakos inaczej wyglada...Hej :-)
Ja mam drugą wizytę, też na 10.02 :-) powinno już byc serducho i wyrazny bobas, będę miala wtedy 7+4. Pierwszą wizytę mialam teraz w środę, ale to bylo 5+4 i widać bylo tylko pecheryzk i ledwo widocznego kropka :-)
Ja zrobiłam ostatnio tluczone z jogurtem i maslem...o maj gad, same ziemniaki jadlamA ja te pyry bym so zjadłanawet suche
![]()