panna_ag
Aktywna w BB
Kalafior, jajo i Kapusta czerwonaCo macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kalafior, jajo i Kapusta czerwonaCo macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
Być może, zwracam honor. No chyba że ktoś ma bardzo krótkie cykle, np 24 dni. Ale teraz już nie bedziemy rozkminiać :-)Mikołajki to chyba byłby sierpniowy termin. Ja miałam owu 13.12 i mam termin na 4.09.
Ja mam ziemniaki wlasnie z jogurtem i maslem, kotlety mielone w srodku tez z warzywami i surowka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem.Co macie dziewczyny na obiad dzisiaj? Planowalam te wege gołąbki zrobić, ale w ostatniej chwili zachciało mi się gniecionych pyrek z mizerią i sadzonym jajem. Także pyry już się gotują.
Jak dla mnie to ciałko żółteTak to mniej wiecej wygladalo, ale sam ten okragly babelek...nigdy nie uswiadczylam takiego widoku, zastanawiam sie czy jest ok...Zobacz załącznik 1233036
Ja bardzo rzadko jem mięso, mąż się puka w głowę, bo on to typowy mięsożerca [emoji1787] dla niego dzień bez mięcha to dzień stracony.To jak ja [emoji51][emoji16]
Mi wlasnie pachnie w kuchni i zaraz tez wszystko obslinie...Dziewczyny!!! Przez was mam ślinotok terazu mnie dziś mąż robi pizzę domowa na obiad
![]()