Mama0303
Fanka BB :)
Dzięki,dziś mam zamiar zjeść coś przed snem,i zobaczymy rano,ja od dawna jestem tak nauczona że rano jem u w południe a im bliżej wiecxora to jestem pełna i nie chce jescJak najbardziej, szklanka wody tez nie zaszkodzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki,dziś mam zamiar zjeść coś przed snem,i zobaczymy rano,ja od dawna jestem tak nauczona że rano jem u w południe a im bliżej wiecxora to jestem pełna i nie chce jescJak najbardziej, szklanka wody tez nie zaszkodzi![]()
Wydaje mi się że pęcherzyk żółtkowyNo wlasnie, z racji ze bylam pierwszy raz tak wczesnie na usg (5+5) to powiedzcie mi co oznacza taka jakby bańka w pecherzyku? Dokladnie widzialam pecherzyk i w srodku taka bańka okrągła... u was to jakos inaczej wyglada...
Mój też mówi o nowym łóżku żeby zmieścić łóżeczko i małej łóżko, a te niby stare ma dwa lata tyle że to takie łoże. Nie chcemy jeszcze umieszczać młodej ze starsza córą.A tak w ogóle to mąż który nie lubi remontów wymyślił dziś remont w sypialni,mówi kupimy mniejsze łóżko żeby spokojnie weszło łóżeczko i komoda dla dxidzi. W ogóle pomalujemy panele wymienimy,no ja w szoku byłam i szafa go wkurza też by zmienił nawet dziś wózki oglądaliśmy![]()