Fasolka2021
Fanka BB :)
Mnie dziś wszystko ciągnie nawet jajnik jak na owulacjeWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie dziś wszystko ciągnie nawet jajnik jak na owulacjeWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
2,3 razy miałam tak jak na okres a tak to wieczorami lekkie/średnie natężenie ciągnięcie, ćmienie w brzuchuWas też wieczorami "ciągnie" Brzuch jak na okres?
Strasznie mnie stresuje to uczucie2,3 razy miałam tak jak na okres a tak to wieczorami lekkie/średnie natężenie ciągnięcie, ćmienie w brzuchu
Ja od. Tygodnia prawie nie gotuję masakra jakaś...Koryzstaj jeśli masz ochotę :-)
Ja mam dzisiaj dzień lenia na gotowanie, zamówimy pizzę :-)
Inne kobiety odczuwają bardziej innne mniejStrasznie mnie stresuje to uczucie
Wiem. Już na co mam straszna ochotę!! Ataras I wszystko zasypane sniegiemJa ostatnio marzyłam o kilbasce z grilla+ musztardaostatnio lubię musztardę do wszystkiego
Agnes hejStrasznie mnie stresuje to uczucie
W pracy wszyscy wiedzą a w rodzinie niktKiedy macie zamiar powiedzieć światu?
U mnie to samo. Nikt nie wie.. Nawet bliskie koleżanki. Tylko ja i mój facet.W pracy wszyscy wiedzą a w rodzinie niktani po mojej stronie ani po męża
powiemy jak będzie bezpiecznie
![]()