• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj mam dzień zdechlaka jakiś. Zjem coś to mi niedobrze, nie zjem to jest jeszcze gorzej 🙄 Pocieszam się tylko tym, że to ostatni dzień stycznia, nie lubię tego miesiąca, tym bardziej, że na tym etapie ciąży każdy dzień do przodu to co raz bezpieczniejszy okres😊
Ale mam rozkmine.. mam kod do hm na przecene i ciagle bije sie z myslami czy kupic juz spodnie ciążowe czy nie za szybko.. teraz z kodem wyjdą 60 zl a normalmie 150. Na vinted tez moge kupić ale tam nie oddam jak będą zle. A w hm tak.
Brałabym spodnie z hm👌😁 mega wygodne są, będziesz zadowolona na pewno.

Ja powiem dopiero po 12 tygodniu zarówno rodzinie jak i w pracy 😉 na razie wie tylko mój mąż :)
Tez bym tak chciała, ale z moimi rodzicami się to nie uda. Już trzy tygodnie było: "A ty nawet od taty papierosa nie chcesz?" (Nie palę od dłuższego czasu, ale u rodziców zawsze jednego brałam od taty). Ostatnio mieliśmy przyjechać na obiad - tydzień temu- dzwonię do mamy, że może pyzy z mięsem by zrobiła, a ona: "a co ty takie zachcianki masz?" Jak byliśmy, to wyciągałam brzuch na maksa, ale teraz mam taki biust i wzdęcia, że co weekend uczę na podyplomówce i ukrywam się 😂.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry