m.am
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli... Oby to wszystko okazało się pomyłka ..trzymam kciuki [emoji8]Dzień dobry Dziewczynywłaśnie czekam na pobranie krwi na awidność. Proszę o kciuki za dobry wynik... wizyta jutro...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bądź dobrej myśli... Oby to wszystko okazało się pomyłka ..trzymam kciuki [emoji8]Dzień dobry Dziewczynywłaśnie czekam na pobranie krwi na awidność. Proszę o kciuki za dobry wynik... wizyta jutro...
Odpoczywaj dziś, staraj się nie robić dużoHej. U mnie noc ok, za to poranek z doopy. Trochę brzuch mnie boli i jak się podcieralam to są brązowe uprawy, albo plamienia. Więc już jestem zła i czarna wizja wkoło
Ale u nas na nfz takze tak jest, przynajmniej bylo lata temu. Lekarz badaniem potwierdzal ciaze,kazal sie oszczedzac, a na usg kierowal kolo 12 tyg. I wg mnie to bylo calkiem ok.Będzie dobrze, u mnie w Malezji tez mniej tych badań, a przynajmniej do 11 tygodnia i może to nie takie złe... człowiek mniej się stresuje. Bety w ogóle nie sprawdzałam i dzidzia jakoś się rozwija![]()
Ja mam wizyty co dwa tyg na NFZ z usgAle u nas na nfz takze tak jest, przynajmniej bylo lata temu. Lekarz badaniem potwierdzal ciaze,kazal sie oszczedzac, a na usg kierowal kolo 12 tyg. I wg mnie to bylo calkiem ok.
Teraz kobiety same chodza prywatnie co 2 tyg najlepiej juz od 2 tyg ciazyja to poniekad rozumiem, sama bym chetni podgladala dzidzie czesto, ale nie ma co popadac w paranoje.
Będzie dobrze!!!!dziewczyny jak ja się fatalnie czujeJakbym chora była i taka bez mocy jakby ktoś mi baterie zabrał. I tak mi niedobrze
mam nadzieje se to normalne bo aż mi zimno
nie No jest straszna lipa
leżę i nie mam siły wstać
Zgadzam się. Sama poszłam za wcześnie na nfz bo to pierwsza ciąża i nie wiedzialam kiedy się idzie. Pierwsza wizyta sprawdzanie tylko reka czy macica się powiększyła, druga tak samo, na trzecią zapisał mnie tez w tym samym miejscu wiec nadal bez usg bo nie ma w tym miejscu nawet sprzętu. Jak chce robic usg to kieruje na inny adres. A 3 wizyta to będzie u mnie 9 tydzień. No ale przechodzę prywatnie, bo nie ukrywam że chciałbym wiedzieć czy serduszko juz bije. Dzisiaj 7 tydzień sie zaczyna. Wizyte mam za 10 dni prywatnieAle u nas na nfz takze tak jest, przynajmniej bylo lata temu. Lekarz badaniem potwierdzal ciaze,kazal sie oszczedzac, a na usg kierowal kolo 12 tyg. I wg mnie to bylo calkiem ok.
Teraz kobiety same chodza prywatnie co 2 tyg najlepiej juz od 2 tyg ciazyja to poniekad rozumiem, sama bym chetni podgladala dzidzie czesto, ale nie ma co popadac w paranoje.