Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to jest wlasnie najgorsze..Kurczę ale ludzie są paskudni. I to kobieta kobiecie![]()
O, to jest to co lubię. Jak fachowiec pisze książki to zawsze się świwtnie czyta. Robin Cook chyba też ma jakieś wykształcenie medyczne.Norweski, neurochirurg![]()
Raz kosze prawie 20 arów,z koszem oczywiście 1-2 razy w tyg. Też się zastanawiam czy uciagneSłuchaj ja miałam czerniaka i zalecenia miałam takie: chodzić w kapeluszu w długim rękawie i wysmarowaną kremem 50 . Żyję normalnebez przesady , wolę się lekko opalić niż mieć braki witaminy D i mieć depresję. Ja się bardziej martwię jak będę kosić trawę
mam 25 arów koło domu i obsesję żeby trawka skoszona była.
Jest takie powiedzenie- chcesz mieć miękkie serce to musisz mieć twardą dupę, no pinda i tyle,bez komentarzaDziewczyny byłam u szefowej. Walnęłam jej ten wniosek o rezygnację z wychowawczego i szczerze powiedziałam, że jestem w ciąży. Zobaczymy czy przywróci mnie z dnia na dzień czy będzie mi robić na złość i zrobi to dopiero za 30 dni. Generalnie okazało się , że zrobiła mnie w h..... Aż miło
Czekałam od sierpnia na etat , miała dzwonić jak sie tylko zwolni. Zapewniała mnie że jej bardzo zależy żebym wróciła więc czekalam ,a ta malpa podobno przyjęła teraz 2 nowe osoby ... czyli wychodzi na to , że bym sobie czekała do usranej śmierci na tą pracę... Dobrze, że zmieniliśmy plany ...masakra ...
No ja tak samo. A teraz się czuje jakbym mialaMam podobnie. Od 5 dni cały czas jest mi niedobrze
A jeszcze niedawno narzekałam na brak objawów![]()
Ależ pindaDziewczyny byłam u szefowej. Walnęłam jej ten wniosek o rezygnację z wychowawczego i szczerze powiedziałam, że jestem w ciąży. Zobaczymy czy przywróci mnie z dnia na dzień czy będzie mi robić na złość i zrobi to dopiero za 30 dni. Generalnie okazało się , że zrobiła mnie w h..... Aż miło
Czekałam od sierpnia na etat , miała dzwonić jak sie tylko zwolni. Zapewniała mnie że jej bardzo zależy żebym wróciła więc czekalam ,a ta malpa podobno przyjęła teraz 2 nowe osoby ... czyli wychodzi na to , że bym sobie czekała do usranej śmierci na tą pracę... Dobrze, że zmieniliśmy plany ...masakra ...
No ja tak samo. A teraz się czuje jakbym miala
Kaca giganta. I niby bym coś zjadła ale jak jem to mi wsystsko rośnie
Ja też dzisiaj czuje jakbym miała kaca strasznego, okropne to jest ...od rana juz Butelke wody wypiłam. Mdłości mam rano jak zjem to potem juz jest ok. Dzisiaj jakos najeść sie nie umiem niczym. Glodna i głodna. Ale pewnie wieczorem wroca te mdłości. Bo tak ostanio mam zauważyłam.No ja tak samo. A teraz się czuje jakbym miala
Kaca giganta. I niby bym coś zjadła ale jak jem to mi wsystsko rośnie w ustach
Też mam wieczorami większe mdlosciJa też dzisiaj czuje jakbym miała kaca strasznego, okropne to jest ...od rana juz Butelke wody wypiłam. Mdłości mam rano jak zjem to potem juz jest ok. Dzisiaj jakos najeść sie nie umiem niczym. Glodna i głodna. Ale pewnie wieczorem wroca te mdłości. Bo tak ostanio mam zauważyłam.