reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja mam termin na 12 marca i to będzie u mnie 12tc+4 jakoś tak. Z tym ze to mam na nfz. A chciałbym jeszcze te dokładniejsze i nie wiem jak to mam teraz zrobić? To musi byc za jednym razem jak ktos chce te podwójne?
chodzi Ci o te z krwi? Jeśli tak, to moja ginekolog mówiła, ze poleca zrobic wcześniej z 7 dni min. i wtedy z wynikami iść na usg. Niektórzy robią za jedną wizytą i usg i krew. A np Mama ginekolog tez poleca zrobić wcześniej ;)

reklama
chodzi Ci o te z krwi? Jeśli tak, to moja ginekolog mówiła, ze poleca zrobic wcześniej z 7 dni min. i wtedy z wynikami iść na usg. Niektórzy robią za jedną wizytą i usg i krew. A np Mama ginekolog tez poleca zrobić wcześniej ;)
Okej dziękuję ale gdzie to sie w ogole robi ja ciemna jestem bo pierwsza ciąża i nic nie wiem :(

Dziewczyny mam takiego lenia dzisiaj że wstyd się przyznać ale jeszcze nic nie zrobiłam, koszmarny dzień :( zero sił chęci. Jakbym chora była. I ręka lewa mi drętwieje od paru dni hmm.. a nawet kofeiny nie pije. Chciałabym jakies witaminy ale bez kwasu foliowego bo biorę folik. Ciężko znaleźć taki zestaw bez kwasu. Mam mama dha, ponad 50 zl wydane i leży bo kwas w tym jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry