Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój piesek też śpi ze mną .A dziewczyny jestem ciekawa.. która ma zwierzaki i z nimi śpi? Ja mam buldożke i nie wyobrażam sobie spania bez niej a zaś znajoma mówi że chyba oszalalam że śpię z psem w ciąży... Jak do tego podchodzicie?
Mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała ze jak po nogach nie leci krew to po co przyjechałam... a pojechałam z intensywnym brązowym plamieniem. Zbadała mnie bo musiała, było ok to podpisałam ze nie wyrażam zgody na hospitalizacje i tyleDziewczyny, jestem od 3 godzin na gin izbie przyjęć, położna mnie zrypals po co tu przyjechałam, aż chciało mi się wyjść stąd, jednak zaczęła mnie straszyć że jak wyjdę to policję na mnie naśle. Czy ona ma takie prawo? Zero empatii, za grosz do kobiety w ciąży z plamieniem![]()
A dziewczyny jestem ciekawa.. która ma zwierzaki i z nimi śpi? Ja mam buldożke i nie wyobrażam sobie spania bez niej a zaś znajoma mówi że chyba oszalalam że śpię z psem w ciąży... Jak do tego podchodzicie?
Ja mam kota, a one to dopiero są owiane złą sławąA dziewczyny jestem ciekawa.. która ma zwierzaki i z nimi śpi? Ja mam buldożke i nie wyobrażam sobie spania bez niej a zaś znajoma mówi że chyba oszalalam że śpię z psem w ciąży... Jak do tego podchodzicie?
Ja też. W dodatku cyce po kilku dniach oklapnięcia są znowu ciężkie i zwiększyły objętość. Mężu wpatrzony w nie jak w obrazek [emoji1787]Matko dziewczyny jak mi suty wywaliło są ogromne [emoji44][emoji44][emoji44][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Poj...... jakaś?Dziewczyny, jestem od 3 godzin na gin izbie przyjęć, położna mnie zrypals po co tu przyjechałam, aż chciało mi się wyjść stąd, jednak zaczęła mnie straszyć że jak wyjdę to policję na mnie naśle. Czy ona ma takie prawo? Zero empatii, za grosz do kobiety w ciąży z plamieniem[emoji24]
My mamy kundelka, i sobie nie wyobrażam żeby z nami nie spał. Najczesciej przy naszyvh stopach leży, rzadko kiedy między nami się wgramoli.A dziewczyny jestem ciekawa.. która ma zwierzaki i z nimi śpi? Ja mam buldożke i nie wyobrażam sobie spania bez niej a zaś znajoma mówi że chyba oszalalam że śpię z psem w ciąży... Jak do tego podchodzicie?
Ja jak 3 lata temu z plamieniami jechalam, to mnie nikt o dziwo nie opieprzył. Ale może na dobry dzień trafilam wtedy.Mi lekarka na izbie przyjęć powiedziała ze jak po nogach nie leci krew to po co przyjechałam... a pojechałam z intensywnym brązowym plamieniem. Zbadała mnie bo musiała, było ok to podpisałam ze nie wyrażam zgody na hospitalizacje i tyle [emoji18]