reklama

wrześniowe mamy 2021

Mi wychodzi 11.09 ale jest opcja, że będzie cc więc może być i koniec sierpnia. Co do dolegliwosci, to u mnie narazie cisza. Pierwsza ciąża była dramatyczna. Co najmniej do 15 tyg mnie męczyło. Obecnie pracuje i mam nadzieję, że tym razem bedzie inaczej bo średnio to sobie wyobrażam 😂

reklama
Mi wychodzi 11.09 ale jest opcja, że będzie cc więc może być i koniec sierpnia. Co do dolegliwosci, to u mnie narazie cisza. Pierwsza ciąża była dramatyczna. Co najmniej do 15 tyg mnie męczyło. Obecnie pracuje i mam nadzieję, że tym razem bedzie inaczej bo średnio to sobie wyobrażam 😂
tez nie odczuwam jakichś turbo dolegliwości,tylko lekkie ciągniecie w podbrzuszu :)
I mam nadzieje,ze będzie tak jak najdłużej,bo na jeśli dam radę to do 6mc chciałabym conajmniej pracować :)

Witam się, termin z aoki na 11 września 😉
Test zrobiony wczoraj wieczorem
IMG_20210102_170127.jpg

tez nie odczuwam jakichś turbo dolegliwości,tylko lekkie ciągniecie w podbrzuszu :)
I mam nadzieje,ze będzie tak jak najdłużej,bo na jeśli dam radę to do 6mc chciałabym conajmniej pracować :)

Ja poprzednio pracowałam prawie do końca 8go miesiąca, ale powiedziałam, ze już nie będę taka głupia [emoji28] chociaż teraz przy tej pracy zdalnej nie jest tak zle.

Witam. Mam 28 lat i test wyszedł mi już pozytywny 2 dni przed miesiączką 26 grudnia. To moja pierwsza ciąża po poł roku starań. Z objawów skurcze delikatne brzucha co jakiś czas i straszny ból, wrażliwość i ciężkość piersi. Termin porodu z aplikacji wychodzi na 3.09. Do lekarza zapisuje się dopiero jutro bo przychodnia była zamknięta. Pozdrawiam

To prawda, że jak człowiek pracuje to się jednak musi zmobilizować do ruchu, a w domu to wiadomo ;) ale ja żałuje, że jednak trochę więcej nie skorzystałam z tego czasu tylko dla siebie, bo teraz go czasem brakuje :) w drugiej ciąży to już raczej ruchu mi nie zabraknie przy tym małym Gałganie [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry