Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez bardzo sie stresuje powiedzeniem w pracy. Pracujemy teraz w okrojonym skladzie. Niedawno kolezanka tez zaciazyla, ale bardzo chcialabym jak najszybciej isc na zwolnienie glownie ze wzg na strsze dzieci. Maja nauke zdalna i chialabym z nimi wiecej byc. Z drugiej strony wiem ze zostawie ekipe w trudnej sytuacji. Do pon mam czas na rozmyslania bo wtedy mam wizyte.Hej dziewczynypowiedzcie kiedy mówicie w pracy o ciąży? (Mianowicie pracodawcy) ja pracuje w szkolnictwie i zastanawiam się, najprawdopodobniej przy najbliższej wizycie 25.01.
Kto jest w podobnej sytuacji
Trzymam kciuki za cała grupę styczniowa
O to witaj w klubie, ja przedszkole, wiec zdalnej nie ma mowy.Ja tez bardzo sie stresuje powiedzeniem w pracy. Pracujemy teraz w okrojonym skladzie. Niedawno kolezanka tez zaciazyla, ale bardzo chcialabym jak najszybciej isc na zwolnienie glownie ze wzg na strsze dzieci. Maja nauke zdalna i chialabym z nimi wiecej byc. Z drugiej strony wiem ze zostawie ekipe w trudnej sytuacji. Do pon mam czas na rozmyslania bo wtedy mam wizyte.
Tak rodzina najważniejszaJa szefowej chyba też po potwierdzeniu przez lekarza. Poprzednio czekałam dłużej i jakoś tak mi to ciążyło. Jeśli bedzie wszystko dobrze to i tak mam zamiar pracować ile sie da. Pewnie nikt nic nie powie, ale wiadomo, że nie będą zbyt zadowoleni, że kolejna zaciążyła. Trudno. Trzeba patrzeć na siebie, w końcu rodzina ważniejsza niż najlepsza nawet praca.