AgnesSweden
Fanka BB :)
Wczoraj. Rano. Potem przeszlo po dupku. Dziś też rano teraz jest spokoju. Na zdjęciu wygląda na czerwone ale to w rzeczywistości jest bardziej brazoweWygląda na plamienie. A miałaś już to wcześniej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj. Rano. Potem przeszlo po dupku. Dziś też rano teraz jest spokoju. Na zdjęciu wygląda na czerwone ale to w rzeczywistości jest bardziej brazoweWygląda na plamienie. A miałaś już to wcześniej?
Ja właśnie mam tak od tygodnia. Raz różowe, raz brązowe. Mniej lub bardziej oczywiście. Luteina i leżę.. Żadnego bólu.Wczoraj. Rano. Potem przeszlo po dupku. Dziś też rano teraz jest spokoju. Na zdjęciu wygląda na czerwone ale to w rzeczywistości jest bardziej brazowe
Rośnie ci macica i wypycha resztki.. Uspokój się będzie dobrze. Chyba że zraniłaś czymś szyjkę i to stara krew teraz..Wiecie co ja sobie już wkręciłam, że to jakaś pozamaciczna może być. Bo jeszcze na USG nie byłam.
No mnie trochę ściska jak na okres.Ja właśnie mam tak od tygodnia. Raz różowe, raz brązowe. Mniej lub bardziej oczywiście. Luteina i leżę.. Żadnego bólu.
Nie wkręcaj sobie nic. Ja jestem od tego ekspertką.. Mąż mnie chce zabić za moje wymysły i panikęNo mnie trochę ściska jak na okres.
Nawet upicRośnie ci macica i wypycha resztki.. Uspokój się będzie dobrze. Chyba że zraniłaś czymś szyjkę i to stara krew teraz..
Co Ci lekarz powiedział?Ja właśnie mam tak od tygodnia. Raz różowe, raz brązowe. Mniej lub bardziej oczywiście. Luteina i leżę.. Żadnego bólu.
Swoją drogą, co do wkładek - to też trzeba korzystać z nich w miarę rzadko. Tak jak pisała mama ginekolog, one umożliwiają nawracania czy pojawiania się infekcją. Najlepiej nosić bawełnianą bieliznę, najwyżej częściej ją zmieniać. Na wkładce śluz pozostaje wilgotny i mamy idealne środowisko dla bakterii. W przypadku bielizny bawełnianej on zasycha.Ja też [emoji85] takie moemntami wrażenie jakbym nasikała w gacie, a wkładka pełna śluzu tylko [emoji85]