Martynax
Fanka BB :)
to ja w 2019 zapłaciłam 500zł w prywatnym laboratorium. Zauważyłam, że w szpitalu badania prywatne są dużo tańsze, ale też nie wszystko robią. Ostatnio w prywatnym robiłam tylko cmvZapłaciłam w sobotę ok. 400 zł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja w 2019 zapłaciłam 500zł w prywatnym laboratorium. Zauważyłam, że w szpitalu badania prywatne są dużo tańsze, ale też nie wszystko robią. Ostatnio w prywatnym robiłam tylko cmvZapłaciłam w sobotę ok. 400 zł.
I jaJa też![]()
Ja dziś robiłam prywatnie. Miałam na wszystko, tylko nie na hiv (lekarz pwiwidzial, ze da później skierowanie) i zapłaciłam 270złJa jutro z rana jadę na badania a wizytę mam 10.02 na16A robiła któraś badania prywatnie? Jaki mniej więcej jest ich koszt? Boję się że zapłacę z 500 zł
![]()
Kurcze ja się zastanawiam teraz.. Czy zrobić w szpitalu jak zawsze czy w tym laboratoriumto ja w 2019 zapłaciłam 500zł w prywatnym laboratorium. Zauważyłam, że w szpitalu badania prywatne są dużo tańsze, ale też nie wszystko robią. Ostatnio w prywatnym robiłam tylko cmv![]()
To rozsądna kwota.Ja dziś robiłam prywatnie. Miałam na wszystko, tylko nie na hiv (lekarz pwiwidzial, ze da później skierowanie) i zapłaciłam 270zł
Tez spodziewałam się wyższej. Z tym ze tak jak napisałam wyżej, na wynik grupy krwi muszę czekać dwa tygodnieTo rozsądna kwota.
A ile Twoja ma?bo widze ze ma smoka, moja tez i wlacze z tym aby nie miala, al marnie idzieJa już czasami mam jej dośćnon stop na okrągło
![]()