Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Nie, nie myślę o chorobach dopóki czuje się w ramach jakiś granic ciążowych wychyleńA no to chyba nie ma na to radymyślałam że się zamartwiasz przeziębieniem
U mnie u znajomych znów świeże informacje o koronie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nie myślę o chorobach dopóki czuje się w ramach jakiś granic ciążowych wychyleńA no to chyba nie ma na to radymyślałam że się zamartwiasz przeziębieniem
U mnie u znajomych znów świeże informacje o koronie![]()
Ja wczoraj wieczorem wyszłam z psem i zaśmierdziało mi szambo somsiada i puściłam pawia na drogę...cóż zdarza sięMam dziwne pytanie. I będzie dziwnie sformułowane. Macie rzyga bez mdłości?. Ja to tak naprawdę mam poczucie, że z mojej ciąży nic nie będzie. Za tydzień mam lekarza w ten sam dzień co poronilam ostatnio. Jest to brudzenie, zero innych objawow. Itd. I teraz nie wiem skąd ten rzyg. Zjadłam ostatniego batona w chacie i za chwilę feeling że muszę rzygać. Żem rzygla i lepiej się zrobiło. A ja nie z tych rzygajacych.
Wow ! to chyba narazie największa dzidziaHej dziewczyny
Jestem po wizycie
Dzidzia ma 3,66 cm! Dziś 9+6 ale z USG wychodzi na większą
Wszystko jest w porządku. Czekamy sobie na prenatalne
Ps: USG miałam już robione przez brzuch![]()
No okropna dzisiaj ta mgła, ja jeszcze jak szłam to lało jak z cebra a parasolki nie wzięłamWyszłam rano z psem i byla taka okrutna mgła, że widoczność byla moze na maksymalnie 5 metrów do przodu. Teraz już lepiej.
U mnie dziś cieplutko i nawet słoneczko na chwilę się pokazałoNo okropna dzisiaj ta mgła, ja jeszcze jak szłam to lało jak z cebra a parasolki nie wzięłammarzy mi się już słoneczko i długie spacery!
Za badania bez HIV zapłaciłam 296 złJa jutro z rana jadę na badania a wizytę mam 10.02 na16A robiła któraś badania prywatnie? Jaki mniej więcej jest ich koszt? Boję się że zapłacę z 500 zł
![]()
wiem co czujeszHej, u mnie nadal słabe samopoczucie. Niestety, ciągle brak apetytu i pragnienia. Mało jem, mało piję, jestem senna, wieczne mdłości, pobolewanie posbrzusza i rzyg przynajmniej raz dziennie. No masakra.![]()