Promyczek91
Fanka BB :)
Haha chodziło mi o podłogę w sensie jakie panele płytki hihiHula hop [emoji7]kręciłam sporo przed ciążą i polecam gorąca . Oczywiście po porodzie gdy już będzie można myśleć o zgubieniu brzuszka. Rewelacyjne efekty [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha chodziło mi o podłogę w sensie jakie panele płytki hihiHula hop [emoji7]kręciłam sporo przed ciążą i polecam gorąca . Oczywiście po porodzie gdy już będzie można myśleć o zgubieniu brzuszka. Rewelacyjne efekty [emoji16]
No ten lekarz mi powiedział, że jak dla niego, to musi zrobić ten posiew, bo jeśli się okaże, że coś tam jednak jest (podał jakieś 3 nazwy), to mogą one 'zaprocentowac' za kilka m-cy np. szybszym porodem czy nawet poronieniemAno pewnie. Wybierz dla siebie najlepsza opcje.
Czyli jednak dobrze, że zrobiłaś ten posiew[emoji846]
U mnie niestety w ogóle nie zabiło. Żadnego krwawienia, boli nic itpAaaa czyli po prostu się nie rozwijała...nie bylo
Krwawienia itp?
tego tez się boje. Ze pójdę na wizytę i albo się bie rozwija albo serduszko przestanie bić tak po prostu![]()
Moja corka jest jakimś wyjątkiem w takim razie, bo w ogole ani razu smoczka nie chciala. Jak raz marudzila to probowalam jej dać, ale wypluwała. Była dzieckiem zdecydowanie bezsmoczkowym.
W 8 poronienie zatrzymane. Żadnych objawów niepokojących. Poszłam a pani mówi że serce przestało bić. Drugi raz trzy dni przed wizytą zaczęłam plamić, na wizycie się okazało że mam odstawić luteinę i się rozkręciło. To był jakoś 7 tydzien. Wcześniejsza wizyta była w 5 tyg więc serca nie widzialam. Pani podejrzewała puste jajo.Ni ja zdaje sobie z tego sprawę niestety((. Będąc na tym forum tymbardziej
. A w jakich tygodniach poronilas i jak to się objawiało?
Mialam dokładnie to samo. Jakbym litry oddała. Nawet urlop w pracy wzięłam bo nie byłam wstanie wstać do komputera.Ja dziś robilam wszystkie badania, wrócilam i usnęłam też byłyście takie słabe, przecież tak.duzo krwi mi nie spuścili![]()
Aaa sory [emoji23]moj mózg dziś nie pracujeHaha chodziło mi o podłogę w sensie jakie panele płytki hihi
Szybko minie zobaczyszZazdroszę Wam tych prenatalnych już![]()
ja myślę, że sobie zrobię prezent urodzinowy i umówię się w marcu między 8 a 12 na prenatalne
![]()
Brzuuuuch mnie dzisiaj boli, ciągnie, jest ściśnięty, bo dużo pracy przy kompie
Koleżanka mi kiwi kupiłamam fazę na kiwi
![]()
Ja mam 7+3 i liczę 7 . Mąż mnie wkurza bo mi mówi że mam 36 lat a ja 36 skończę dopiero w listopadzie i uważam że mam 35Zauważyłam że różne osoby różnie określą dany tydzień ciąży. Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam w 7t3d. Niektórzy liczą, że to już 8 tydzień a niektórzy, że 7Wy jak liczycie?
Poczatek 8 tygZauważyłam że różne osoby różnie określą dany tydzień ciąży. Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam w 7t3d. Niektórzy liczą, że to już 8 tydzień a niektórzy, że 7Wy jak liczycie?