Elodia
Fanka BB :)
Od tej chwili spokój, koniec smutasków [emoji3590]Podpisuje sie!!! Szczerze to nie chce mi się czytać negatywnych rzeczy.. Chce się cieszyć i wierzyć że jest super a wiadomo wiara czyni cuda!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od tej chwili spokój, koniec smutasków [emoji3590]Podpisuje sie!!! Szczerze to nie chce mi się czytać negatywnych rzeczy.. Chce się cieszyć i wierzyć że jest super a wiadomo wiara czyni cuda!!
Sliczna, to cziłałka? Tez mam takiego szogunkaTo i ja sie pochwale ale póki co tylko psem [emoji23]oto moja groźna sunia z ADHD[emoji16]Zobacz załącznik 1234098
Będzie dobrze trzymam kciukiDziś dziewczyna z mojego działu dostała wynik testu pozytywny.. I mówię tu o teście na covid. Od jutra na kwarantannie a przyzznam że drugi dzień czuje się or kopnie.. Myślałam że to ciąża..
Strasznie się bojęże względu na to że kestem w ciąży o te dziecię a również o moje dzieci córke i syna..
Armagedon((
A ja jadłam znowu galaretke z octem. Tak od poniedziałku je jem. I do tego ocet a ze mam tylko spirutusowy to taki sobie lałam i uświadomiłam sobie że to za zdrowe nie jest. A tak mnie ciągnie do takich octowych rzeczy, w poniedziałek zjadlam caly słoik pieczarek marynowanych. Czas sie ogarnąć z tym octemJa teraz zjadłam chleb z paprykarzem i do tego popijam zupkę serowamoja młoda mnie dziś wykańcza w ogóle nie chce dziś spać.. A ja jestem mega głodna
![]()
Dzięki dziewczynyBędzie dobrze trzymam kciuki
Ale galaretkę owocową??A ja jadłam znowu galaretke z octem. Tak od poniedziałku je jem. I do tego ocet a ze mam tylko spirutusowy to taki sobie lałam i uświadomiłam sobie że to za zdrowe nie jest. A tak mnie ciągnie do takich octowych rzeczy, w poniedziałek zjadlam caly słoik pieczarek marynowanych. Czas sie ogarnąć z tym octem![]()
Trzymam kciukiDziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawićna USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas
brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie
nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży![]()
W 8 poronienie zatrzymane. Żadnych objawów niepokojących. Poszłam a pani mówi że serce przestało bić. Drugi raz trzy dni przed wizytą zaczęłam plamić, na wizycie się okazało że mam odstawić luteinę i się rozkręciło. To był jakoś 7 tydzien. Wcześniejsza wizyta była w 5 tyg więc serca nie widzialam. Pani podejrzewała puste jajo.
Oooo startujemy dokładnie z tej samej wagiJa mam w swojej ksiazeczke zdrowia 2200 i 49 cm. A teraz 86 kg skąd kuwa ja się pytam!!!