pasazerka12
Fanka BB :)
W ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
Mnie tez wiec dziwne dziwne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie, że mozna.. Tak samo jest z piwami 0 % ja tam kielona dwa przyjme a coJest ludząco podobny do normalnego winaszkoda ze nie ma faktycznie napisane na etykiecie ze to całkiem 0,00 % więc jakies tam sladowe ilości moze miec. Sama juz nie wiem czy można bez obaw to pic bo fajny zamiennik
Oj taaakkkkkW ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
Ja w rozmiarze nie widzę rozmiaru. W dzień nawet nie bolą. Najgorzej wieczorem jak się rozbieramW ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
Ja mam lekko nabrzmiałe ale rozmiaru nie zmieniły (a szkoda bo mam tylko rozmiar B)W ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
U mnie jest różnica . Generalnie od zawsze mam duży biust ale teraz to już w ogóle balony [emoji85][emoji16]tyle ,że nie czuję żadnego bólu ani wrażliwościW ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
U mnie to był pierwszy objaw po której zorientowałam się,że jestem w ciąży, strasznie bolące i powiększone piersi, do dziś mam tak samoW ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
No wlasnie piwa bezalkoholowe są albo calkiem 0% albo 0,5 % a tu wlasnie nie pisze na etykiecie nicOczywiscie, że mozna.. Tak samo jest z piwami 0 % ja tam kielona dwa przyjme a co![]()
W ogóle laski widzicie mega różnice w większości piersi ? Bo ja szczerze mowiac stednio i bym powiedziała ze wcale. Nie bola
Pisze przeciez alkohol free co równa się że nie ma alkoNo wlasnie piwa bezalkoholowe są albo calkiem 0% albo 0,5 % a tu wlasnie nie pisze na etykiecie nic![]()
Z tyłu pisze dokładnie napój gazowany wyprodukowany z wina bezalkoholowegoNo wlasnie piwa bezalkoholowe są albo calkiem 0% albo 0,5 % a tu wlasnie nie pisze na etykiecie nic![]()