E
Ewka34
Gość
Powiem ci że uspokoiłaś mnie tym foto bo już myślałam że moj fasolek taki jakiś fosolowaty jest, patrzyłam na zdjęcia córy w tym czasie ciąży i była inna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem ci że uspokoiłaś mnie tym foto bo już myślałam że moj fasolek taki jakiś fosolowaty jest, patrzyłam na zdjęcia córy w tym czasie ciąży i była inna
To czyli wtedy moja strata mogla być wlasnie w okolicach tego przejścia. To by wiele wyjaśniało :-) podejrzewam że sama dupka dostanę za tydzień.No wlasnie teraz, 8-10 tydzień...
Też jestem taka sentymentalnaMówiłyście o segregatorze na pamiątkę a ja zrobiłam synowi takie ładne pudełko i wkładam tam różne rzeczy: pierwsze zdjęcie z usg , flaszka z naszego wesela, pierwszego pampersa ( oczywiście suchy) ulubiony smoczek , mleczaki , pierwszy zeszyt z pierwszej klasy itp. Dostanie na 18stkę na pamiątkę . Mam nadzieję teraz na dziewczynkę bo mam jeszcze butelkę wina z weseliska a to już dziesięcioletnie będzie![]()
Jestem ciekawa co teraz wyjdzie, bo w poprzednich ciążach nie miałam przeciwciał na toxo. Cytomegali nikt mi chyba nie zlecał nigdy. A wy wszystkie to robicie?No ja też sobie poczytałam o tym cmv i mi się humor popsuł . Oby uniknac zarażenia tym dziadostwem..
Dziewczyny a Wy macie przeciwciała na cmv i toxo?
@LunaMoPowiem ci że uspokoiłaś mnie tym foto bo już myślałam że moj fasolek taki jakiś fosolowaty jest, patrzyłam na zdjęcia córy w tym czasie ciąży i była innacudny ❤
Hyhy moja pierwsza ma pepowine w pudełku bo wtedy fioletem sie smarowało i zęby mleczneTeż jestem taka sentymentalna. Sama też bym bardzo się ucieszyła z takiej pamiątki. Ja do tego robię jak moja babcia. Zawsze miała taki kalendarz z wyrywaną codzień kartką. Kartkę z dnia narodzin każdego wnuka chowała. Każdy z nas dostał na swoją osiemnastkę. Wzruszyłam się jak pomyślałam ile lat to przechowywała
Jestem ciekawa co teraz wyjdzie, bo w poprzednich ciążach nie miałam przeciwciał na toxo. Cytomegali nikt mi chyba nie zlecał nigdy. A wy wszystkie to robicie?
Apropo „fasolki” ja nie mam ciążowej apki ale mam „mój kalendarzyk” na którym zaznaczałem @ no i tera mi się wyświetla który tydzień ciąży i jakiej wielkości jest dziecko. I fasolka to była w 7 tygodniu ale najbardziej mnie zastanawia 9 tydzień bo jest wielkości : KUMKWATPowiem ci że uspokoiłaś mnie tym foto bo już myślałam że moj fasolek taki jakiś fosolowaty jest, patrzyłam na zdjęcia córy w tym czasie ciąży i była innacudny ❤
O kurczę, niezły zestaw. Żeby Cię mąż poznałZaczynam właśnie swoją kuracje odmładzającajestem ciekawa jakie będą efekty
![]()
Mi to lekarz zlecił w tych badaniach na NFZTeż jestem taka sentymentalna [emoji4]. Sama też bym bardzo się ucieszyła z takiej pamiątki. Ja do tego robię jak moja babcia. Zawsze miała taki kalendarz z wyrywaną codzień kartką. Kartkę z dnia narodzin każdego wnuka chowała. Każdy z nas dostał na swoją osiemnastkę. Wzruszyłam się jak pomyślałam ile lat to przechowywała[emoji22]
Jestem ciekawa co teraz wyjdzie, bo w poprzednich ciążach nie miałam przeciwciał na toxo. Cytomegali nikt mi chyba nie zlecał nigdy. A wy wszystkie to robicie?
Kumkwat to coś rodzaju owocaApropo „fasolki” ja nie mam ciążowej apki ale mam „mój kalendarzyk” na którym zaznaczałem @ no i tera mi się wyświetla który tydzień ciąży i jakiej wielkości jest dziecko. I fasolka to była w 7 tygodniu ale najbardziej mnie zastanawia 9 tydzień bo jest wielkości : KUMKWATCo to jest
![]()
U mnie jest specyficzna sytuacja, że na cytomegalie zawsze wychodzi mi wynik niejednoznaczny, powtarzam i znowu. Jutro powtórka i zobaczymy co tym razem (oczywiście mówię o starym przechorowaniu). Zawsze mam to badanie zlecone. Toxo też (to na szczęście wynik jednoznaczny i już przefarbowałam).Też jestem taka sentymentalna. Sama też bym bardzo się ucieszyła z takiej pamiątki. Ja do tego robię jak moja babcia. Zawsze miała taki kalendarz z wyrywaną codzień kartką. Kartkę z dnia narodzin każdego wnuka chowała. Każdy z nas dostał na swoją osiemnastkę. Wzruszyłam się jak pomyślałam ile lat to przechowywała