reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczynki zapytam się jeszcze raz czy może któraś z Was cierpi na zespół jelita drażliwego ja choruje i wam powiem ciężko jest skurcze jelit martwię się jak cholera zobaczymy muszę przejść na dietę typową dla tego schorzenia. Teraz się nasiliło więc nie mam wyboru. Jutro wizyta 10 rano trzymajcie kciuki 🤞

reklama
Dziewczyny, jakie szynki/wędliny jecie? Czy np. szynki parzone? Jestem w drugiej ciąży a co do wędliny wciąż mam dziurę w głowie i czasami wole nie zjeść, niż zjeść i potem się zastanawiać czy można było. Jestem z tych, które się nie nakręcają i jedzą z głową a to mi spędza sen z powiek, może dlatego że mam ogromną ochotę na kanapeczkę z jakąś wędliną [emoji28]
ja zawsze kupuje te najmniej naszpikowane i jem normalnie oprócz szynki parmeńskiej czy salami 🤔

Dziewczyny, jakie szynki/wędliny jecie? Czy np. szynki parzone? Jestem w drugiej ciąży a co do wędliny wciąż mam dziurę w głowie i czasami wole nie zjeść, niż zjeść i potem się zastanawiać czy można było. Jestem z tych, które się nie nakręcają i jedzą z głową a to mi spędza sen z powiek, może dlatego że mam ogromną ochotę na kanapeczkę z jakąś wędliną [emoji28]
Na pewno zdrowsze są wędliny gotowane czy pieczone niż wędzone. Ale jeśli zjesz kanapkę z wedzoną szynką to raczej ani Tobie ani dziecku nic nie będzie ;) więc smacznego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry