AgnesSweden
Fanka BB :)
Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona
. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A sprawdzę dobra wróżko, rację możesz miećNa ulotce powinno pisać po jakim czasie się wchłaniają![]()
A to Szwedzi ?Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej
![]()
Mhm. Chociaż Matka finka.A to Szwedzi ?
No vos takiego ale stężenie osiąga do 2,5h. Więc wzięłam jeszcze jedna. .Bodajże 20-30 minut![]()
Taka teściowa to skarb ... jak nie wiesz co mówiMhm. Chociaż Matka finka.
Boi się, że jej syna do Polski zabioręTaka teściowa to skarb ... jak nie wiesz co mówi![]()
Nie no przegięcie serio ..nie wiem jakim trzeba być człowiekiem żeby tak komuś powiedzieć...Wiesz ile ja się od teścia nasłuchałam co to ze mnie za baba że tylko jedno dziecko urodziłam ?! W piździe to miał że czerniaka miałam. Nie nawidzę go za to !
Idealny układ [emoji23][emoji23]Boże to ja kocham swoich "teściów" Nie do końca kumam co gadają więc nawet jak źle ale uśmiech jest to jestem zadowolona[emoji1787]. Zero pouczania. . A jak chcą się spotkać na kawę to się anonsuja 3tyg wcześniej [emoji1787]