Fasolka2021
Fanka BB :)
Jestem po serduszko bije 134ud/min mówi że wcześnie dlatego tak mało według usg 6tyg 3dni według Om 6tyg2dni nie ma 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje !Ja już po wizycie, wszystko ok, Bobas ma ponad 3 cm, serduszko bije 176/min, a krwiak się zmniejszyłjestem przeszczęśliwa!
Zobacz załącznik 1234818
A i maleństwo ma 6mmJestem po serduszko bije 134ud/min mówi że wcześnie dlatego tak mało według usg 6tyg 3dni według Om 6tyg2dni nie ma![]()
miałam legginsy ciążowe z Lidla i z h&m i według mnie te lidlowe są dużo lepszeTe pojedyncze to chyba mniej niż 30 zł, u mnie w Lidlu były przecenione. Te w dwupaku coś koło 40 zł. Mam te pojedyncze i serio są warte ceny. Nie prześwitują, wyglądają bardziej jak dresy niż rajtuzyNo i standardowo noszę większe S, wzięłam legginsy S i są akurat
mam ciemnoszare.
To tak jak mnie [emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]Widać mnie w święta jakiś pełen relaks dopada [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja w czwartek mam, jak będzie ok to chyba trochę odetchnę bo w poprzedniej ciąży na drugim usg okazało się ze serduszko przestało bić. Także teraz będzie stresująca dla mnie wizytaSpoko, ja już trzeci dzień bez objawów, które zniknęły, bo były. Dzisiaj 9+4. Może serio nasze organizmy już oswoiły się z ciążą i stąd ją mniej odczuwamy. Na szczęście mam wizytę we wtorek i to mnie pociesza![]()