Fasolka2021
Fanka BB :)
Przepraszam za odpowiedź myślałam że to. Do mnieGratuluje !piękna dzidzia
miałaś usg przez powłoki czy jeszcze wew ?pytam bo u mnie dziś 9+6 i zastanawiam się jak jutro będzie wykonywane badanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam za odpowiedź myślałam że to. Do mnieGratuluje !piękna dzidzia
miałaś usg przez powłoki czy jeszcze wew ?pytam bo u mnie dziś 9+6 i zastanawiam się jak jutro będzie wykonywane badanie.
Mojego wlasnie wygoniłam samego z lsem, chociaż ten spacer z reguly chodzilismy razem. Opadlam z sił, zaraz zasnę chyba bo oczy już mam małe jak jakis Chińczyk [emoji1787]Ja też dziś lipa. Ciągnie mnie macica jak głupia, oczy mi się kleją. Mam nadzieję, że jak mój wróci to z psem wyjdzie bo ja się nie nadaje.
Hej dziewczyny. Co tam?
U mnie dobrze, 10 tydzień dzisiaj zaczęłam i czuje się już coraz lepiej [emoji6] nie ma mnie tu często, bo siedzę na fb na grupie i tam odpisuje [emoji23]
U mnie było ich jeszcze dużo, pewnie zależy od sklepu. Powiem wam, że dżinsy są świetne, były przecenione na 39,99, są mięciutkie i naprawdę wygodne. Leginsy też ok, te pojedyncze - podwójnie pakowane jakieś krótkie mi się wydawały.Cholipka ciekawe jal i mnie będzieprzecież a tyle kobiet chyba nie jest w ciąży co?
![]()
U mnie jedna waga pokazuje 74 (zwykła analogowa tradycyjna), a elektroniczna 79 [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] dlatego zdecydownaie wolę zwykłą wagę [emoji1787][emoji1787][emoji1787] u męża ten rozstrzał jest mniejszy, bo jakies 2 kilo tylko [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale lepszy numer. Wzi@ł psa na ręce celem zobaczenia ile pies waży, potem zszedl z elektronicznej i wszedl sam. I co? Waga nez zmian [emoji1787][emoji1787][emoji1787] chyba elektroniczną musimy wymienić na nową
Ja dziś jakbym miała miesiączkę dostać taki bólJa też dziś lipa. Ciągnie mnie macica jak głupia, oczy mi się kleją. Mam nadzieję, że jak mój wróci to z psem wyjdzie bo ja się nie nadaje.
Jem to, na co akurat mnie najdzie. Kanapka z serem i ketchupem, krakersy, ryż z warzywami, naleśniki, ale to i tak nie daje gwarancji. Zazwyczaj jak wymiotuje, to robi mi się lepiej.Dziewczyny te z was które wymiotują co jecie? zastanawiam się co zrobić na obiad żeby przeżyć i nie mieć powtórki z rozrywkiczy to jest taka reguła jak przy zatruciu pokarmowym że tylko kleiki i suchary?