Agnieszka19m
Fanka BB :)
Nie wszystkie badania są na nfz. Na nfz morfonmocz kiła glukoza TSH. Te droższe toxo, HIV hcv niestety trzeba robić prywatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dostalam wynik drugiej bety i z 867 podniosła się na 4 tys [emoji2955] skąd taki duży skok ?
O BożeA może są dwie fasolki? [emoji7][emoji848]
Może masz po prostu za mało progesteronu, kiedy masz wizytę ? Ja biorę duphaston bo tez miałam niski poziomDziewczyny miała któraś brązowe upławy ? Kurcze boje się , że to zły znak![]()
Dziewczyny! Byłam dziś na pierwszej becie i wyszło 9280. Wg apki to 5t+2d. Trochę mnie martwi że wynik jest tak wysoki. Wskazuje raczej na 6 tydzień ciązy, a no to nie ma szans. Czy któraś też tak miała?A może są dwie fasolki? [emoji7][emoji848]
O Boże [emoji23] jutro mam wizytę wiec mam nadzieje ze już coś będzie widać przy takim poziomie bety [emoji4]
Właśnie zapisałam się na jutro rano bo wolę to sprawdzić . Beta dobrze przyrasta ale wiadomo różnie może byćMoże masz po prostu za mało progesteronu, kiedy masz wizytę ? Ja biorę duphaston bo tez miałam niski poziom