znadziejami
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo a rano trzeba wstać do pracy...U mnie to samow dzień mam ochotę spać jak niedźwiedź, mimo że mało kiedy zdarza mi się zasnąć, a w nocy co chwilę się budzę i oczy jak na zapałkach
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie tak samo a rano trzeba wstać do pracy...U mnie to samow dzień mam ochotę spać jak niedźwiedź, mimo że mało kiedy zdarza mi się zasnąć, a w nocy co chwilę się budzę i oczy jak na zapałkach
![]()
GratulacjePęcherzyk i ciałko żółte są, 25.01 na kontrole echa serduszka,bo lekarz mówi,ze teraz jeszcze za wcześnie bo to 5 tydzieńale pokazał mi gdzie najprawdopodobniej według niego jest zalążek bicia serca
![]()
Niekoniecznie, chyba że się chodzi prywatnie. Poprzednią ciążę w 2018/2019 prowadziłam na nfz i wszystkie te badania były bezpłatne. HIV i toxoplazmoza nawet dwa razy robiona w I i III trymestrze, bo taki jest standard opieki okoloporodowej od 2019.Nie wszystkie badania są na nfz. Na nfz morfonmocz kiła glukoza TSH. Te droższe toxo, HIV hcv niestety trzeba robić prywatnie
Ale wg tego co mówisz to jesteś obecnie w 6 tygodniu ciąży. Niech mnie ktoś poprawi jeśli źle mówięDziewczyny! Byłam dziś na pierwszej becie i wyszło 9280. Wg apki to 5t+2d. Trochę mnie martwi że wynik jest tak wysoki. Wskazuje raczej na 6 tydzień ciązy, a no to nie ma szans. Czy któraś też tak miała?
5+2 to 6 tydzień właśnie czyli się zgadzaDziewczyny! Byłam dziś na pierwszej becie i wyszło 9280. Wg apki to 5t+2d. Trochę mnie martwi że wynik jest tak wysoki. Wskazuje raczej na 6 tydzień ciązy, a no to nie ma szans. Czy któraś też tak miała?
Piękny wynikMam wynik![emoji4][emoji7] Dzisiejsza pierwsza beta 2265
Niekoniecznie, chyba że się chodzi prywatnie. Poprzednią ciążę w 2018/2019 prowadziłam na nfz i wszystkie te badania były bezpłatne. HIV i toxoplazmoza nawet dwa razy robiona w I i III trymestrze, bo taki jest standard opieki okoloporodowej od 2019.