m.am
Fanka BB :)
A ja na mdłości polecam wodę z cytryna[emoji16]mi bardzo pomagaMarzy mi się cola ... wczoraj wypiłam puszke coli to pomogło na mdłości choć na jakiś czas. Chyba dzisiaj też się skusze [emoji85]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja na mdłości polecam wodę z cytryna[emoji16]mi bardzo pomagaMarzy mi się cola ... wczoraj wypiłam puszke coli to pomogło na mdłości choć na jakiś czas. Chyba dzisiaj też się skusze [emoji85]
Ja osobiście nie odczułam żadnej zmiany [emoji846]ale wiadomo, że każdy organizm jest innyWłaśnie z apteki wróciłam z dupkiem chociaż dziś mam normalne białe wydzieliny. Jutro na 8 do lekarza . Można się po tym gorzej czuć ?
Właśnie z apteki wróciłam z dupkiem chociaż dziś mam normalne białe wydzieliny. Jutro na 8 do lekarza . Można się po tym gorzej czuć ?
No wiem ale nie pije kawy więc hmm taka puszka coli ile moze miec kofeiny?Zamiast coli spróbuj mirinde cytrynową, cola ma kofeine.. Mi pomogła mirinda
Wode z cytryna pije non stop i naszlo mnie na cos nie zdrowegoA ja na mdłości polecam wodę z cytryna[emoji16]mi bardzo pomaga
Czasem sobie można pozwolić [emoji16][emoji16][emoji16]Ja za to ciągle bym lody jadła [emoji85]Wode z cytryna pije non stop i naszlo mnie na cos nie zdrowego [emoji85]
Właśnie obiecałam sobie ze nie będę pic coli. Kurde tak zimno dziś ze nie chce się wychodzić. Ale chyba się przejdę nie mam daleko do sklepuMarzy mi się cola ... wczoraj wypiłam puszke coli to pomogło na mdłości choć na jakiś czas. Chyba dzisiaj też się skusze![]()