Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poryczalam się [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Z humorem na wieczór [emoji90][emoji90]
A ja chyba po kebaba gdizes pojadę, mąż na nocke pojechal, ale nie ujadę bez kebaba. Muszę go zjeść.Ja dzis na kolację kisielek z malinami i truskawkami własnej roboty [emoji2]
Zobacz załącznik 1236005
No fajny , na życzenie nagrywa filmy, ale fajnie to wygląda jak dzidziuś ma już taką ładną buźkę ❤Aż miło popatrzeć- mogę sobie powyobrażać, że moje maleństwo musi podobnie teraz wyglądać, bo jestem 8+3.
Fajny widok na takim 3d![]()
Powiem Ci, że nie wiem jak oni to robią, ale potrafią wszystko Wyposrodkowac, ja za Chiny nie potrafię.@AgnesSweden lagom. Varken for mycket eller for litet. Czytam właśnie książkę o nordykach i to jest hasło, które opisuje mentalność Szwedówlagom to odpowiednie proporcje a to zdanie znaczy: nie za dużo nie za mało. Czyli generalnie 'balans' to jest to czego nam dziewczyny potrzeba, emocjonalny lagom
![]()