A jakie masz wskazania do cc? Twoja pierwsza ciąża?Ja juz po badaniu. Poki co wszystko na swoim miejscu. Od razu skorzystalam ze zwolnienia. Kolejna wizyta przyniesie wiecej informacji.
Jedyne co jest pewne to ze bedzie cc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie masz wskazania do cc? Twoja pierwsza ciąża?Ja juz po badaniu. Poki co wszystko na swoim miejscu. Od razu skorzystalam ze zwolnienia. Kolejna wizyta przyniesie wiecej informacji.
Jedyne co jest pewne to ze bedzie cc.
Ja magnez dostałam od gina teraz przy plamieniach, wgl to chyba częsty suplement stosowany przy ciazyBoje się o swoją ciąże bo to dla mnie dziwne że czuje się dobrze , no oprócz tego że mnie brzuch pobolewa a cycków to nie mogę dotknąć. Jak chodziłam wciąży z synem to już tydzień przed @ czułam się masakrycznie. Kilka lat temu jak poroniłam to też źle się czułam mimo tego że ciąża słaba bo nawet tydzień po spodziewanej @ testy wychodziły negatywnie, wyszło z bety. Poszło w 5 tyg.
pytanko mam bo oprócz prenatala uno biorę jeszcze magnez z potasem na mój układ nerwowy ( problemy z nerwicą) Myślicie że nie zaszkodzi ?????
To bardzo przykre przez co musiałaś przejśćNiestety miałam tak samo, poszłam w 11 tyg i okazało się że ciaza zatrzymała się na 8+2, też miałam łyżeczkowanie którego konsekwencji teraz właśnie się boję, bo cytoteck przez 3 dni nie dał rady wywołać poronienia i musieli praktycznie na siłę szyjkę otwierać
Mnie też skręca z tą pracą, ale nie mogę czekać, bo mam umowę do końca kwietnia, w październiku miałam L4 z powodu nerwicy na 3 tygodnie i już chcieli mnie zwolnić, dostałam umowę o pracę na 6 miesięcy (a powinnam już na 3 lata) więc ostatni gwizdek.
W środę pójdę do lekarza, jak będzie serduszko to biorę zwolnienie, jadę do salonu i się żegnam. Za dużo stresu mam przez pracę...
Dla Ciebie również dużo zdrówka![]()
O kurcze...Niestety miałam tak samo, poszłam w 11 tyg i okazało się że ciaza zatrzymała się na 8+2, też miałam łyżeczkowanie którego konsekwencji teraz właśnie się boję, bo cytoteck przez 3 dni nie dał rady wywołać poronienia i musieli praktycznie na siłę szyjkę otwierać
Musisz nosić wszędzie kartę ciąży, bo jakby się coś działo, a nikt by nic nie wiedział, to masz ja przy sobie. Zawsze sprawdzają dokumenty. Bierzesz te sama do tego samego lekarza jeśli chcesz, by wszystko było w jednym miejscuA wytłumaczcie mi tą kartę ciąży to ja to mam ze sobą wszędzie nosić czy tylko na wizyty u lekarza? i druga sprawa jak 27.01 pójdę już do mojego docelowego lekarza to mam przyjść z tą kartą czy on powinien swoją osobną założyć? Ogólnie po co takie karty skoro wszystko mają w komputerach zapisane?
A jakie miałas umowy do jej pory? Ja jakby co zajmuje się kadramiwszystko będzie dobrze, czuje to...