Cantosowa
Moderator
Mnie lekarka powiedziała, żebym do Pregna plus od 12. tyg. dorzuciła dodatkowo DHA. Także na razie biorę tylko Pregnę.Chyba żaden zestaw nie ma odpowiedniej ilość DHA. Ja mam zalecone 1000 mg samego DHA, wiec mam brać dodatkowo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie lekarka powiedziała, żebym do Pregna plus od 12. tyg. dorzuciła dodatkowo DHA. Także na razie biorę tylko Pregnę.Chyba żaden zestaw nie ma odpowiedniej ilość DHA. Ja mam zalecone 1000 mg samego DHA, wiec mam brać dodatkowo.
RozumiemOh! Pappa to bardzo ważne badaniestatystyka odnośnie wyliczenia ryzyka wad. Z usg prenatalnym tworzy całość, to naprawdę ważne badanie..
![]()
Mnie lekarka powiedziała, żebym do Pregna plus od 12. tyg. dorzuciła dodatkowo DHA. Także na razie biorę tylko Pregnę.
Mój mąż ma brata bliźniaka, z mojej strony w każdym pokoleniu są bliźniaki. U nas jedna fasolkaJa też mam w czwartek
Pierwsza wizyta prywatnie więc w końcu się dowiem czy bije serduszko. W ogóle co z fasolką a może sa dwie? Bo ja mam siostrę bliźniaczkę, a narzeczony na mamę bliźniaczkę![]()
Na którą masz? Ja na 10 :-)Też mam wizytę w tłusty czwartek. Nie martw się, obie będziemy świętować dobre wieści obżerając się pączkami [emoji16]
Ja kocham pierogi od dzieciństwa [emoji7] srednio dwa razy w miesiacu robię.A to dziwne bo za mna też strasznie chodzą takie domowe ruskie pierogi [emoji7]
Ja teżJa korzystam z przeglądarki a u nikogo suwaczka nie widzę...hm
Jak do teraz nic złego się nie stało, to wszystkie zobaczymy ładne serducho w czwartek [emoji7]Ja też mam w czwartek [emoji7]
Pierwsza wizyta prywatnie więc w końcu się dowiem czy bije serduszko. W ogóle co z fasolką a może sa dwie? Bo ja mam siostrę bliźniaczkę, a narzeczony na mamę bliźniaczkę [emoji7]