Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie pisalam, ze u mnie makaronik z brokulami, pomidorkami i bekonem w sosie serowymWitam drogie panie. Co tam dziisaj w planach obiadowych macie?
Miałam pierwotnie robić brązowy ryż i brokuła z filetem z kurczaka, ale jak na fejsie zobacyzlam zdjęcie zajedwabiście udekorowanych pierogów, zmieniłam zdanie. Dzisiaj robię ruskie [emoji23]
Dzisiaj u mnie 7+3, trochę ciągnie w podbrzuszu ale mam takie odcuzcie jakby mi wszystko tam się rozciągało i powiekszalo, cyce bolą w normie. Senność dzisiaj wyjątkowo łaskawa, tak samo jak i mdłości. Chwilo trwaj.
Ja jak nigdy mam ochotę ostatnio na słodkie... mysle o pierogach z jabłkamiA co do waszych pierogów ruskich ja miałam wczoraj bo już od dwuch dni łazimy za mną. A teraz pierogi z kapusta i grzybami chodzą po glowie![]()
Hm dlaczego masz zalecone, żeby brac aż tak dużo?
Ok, to może zwiększę sobie dawkę, bo ja biorę 300 tylkoPonieważ jestem w grupie ryzyka porodu przedwczesnego ze względu na wiek i wagę.
Mój gin zalecił branie DHA z alg, a nie z ryb. Naszukałam się i znalazłam omegamed pregna, w jednej tabletce jest 200mg, biorę 2 dziennie.A jakie bierzcie dha osobno? Bo tran to raczej średnio, nie?
Tez tak mam, moge jesc na słodko, ale wszelkie inne potrawyto bardzo średnio...Ja jak nigdy mam ochotę ostatnio na słodkie... mysle o pierogach z jabłkami![]()
Moje już zjedzone [emoji3059][emoji3059][emoji3059] wzdecie sie zaczyna ale to jic, pierogi wyszły mi zajebiste, [emoji3059]Narobiliście mi ochotę na te pierogi [emoji1] chyba muszę kupić na kolacje [emoji4]