Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SA przenośne mini usg xDHej dziewczyny, niestety czas na forum teraz po powrocie do pracy będę miałam tylko wieczorami, także będzie co nadrabiaćDziś w pracy zaliczylam takiego wkurwa, że aż mnie brzuch boli do teraz, ehhh. Z drugiej strony to pierwszy wkur odkąd tam pracuje czyli od 7 miesięcy także bilans nie jest zły, ale wolałabym moc zachować teraz spokój. Najchętniej na tą wizytę poszłabym dziś, zaraz. Żebym tylko w tym napływie emocji nie zamówiła sobie osobistego USG do domu
(taki żart, chociaż kto wie czym nas rynek zaskoszy za parę lat, mini przenośne usg dla kobiet w ciąży
)
Muszę umówić się do dentysty i endokrynologa, a tak nie znoszę dzwonić i rozmawiać przez telefon brrr
No pewnie[emoji846] Dużo większy komfort [emoji846]W takim razie oby Ci dziś szybko zlecial dzień w pracy [emoji846] Ja dziś tyko czekam aż mąż wróci i zajmie się synem bo chce trochę nockę odespac . Chodzę jak zoombie dosłownie...Niestety, dzisiaj nie bardzo, mam kilka ważnych spraw w pracy, więc jakoś muszę działaćale herbatę spije sobie taką faktycznie.
Wolałabym iść na zwolnienie, ale chyba do maja/czerwca nie da rady. Więc poproszę o zdalnezawsze to lepiej położyć się kiedy się chce itd.
Ja też miałam detektor i codziennie sprawdzałam tętno maluszka. W tej ciąży jie odpuszcze i też sobie kupię. BTW. Tam było słychać niekiedy jak maluszek się poruszał, a jeszcze nie czułam kopniaków. Dźwięk taki przyyyy bulubulubuluJa miałam w poprzedniej ciąży detektor tętna, ale starałam się to robić max raz w tygodniu. Tamten sprzedałam i w tej ciąży chyba sobie daruje![]()
Dzień dobry [emoji4]ja juz w polowie krzywej ostatni pomiar za 40 min,ufff. Jak narazie poszlo gladko[emoji4]cieszę sie, że to mój ostatni raz. Życzę samych dobrych wiadomości [emoji847][emoji847]
Dzień dobry [emoji4]ja juz w polowie krzywej ostatni pomiar za 40 min,ufff. Jak narazie poszlo gladko[emoji4]cieszę sie, że to mój ostatni raz. Życzę samych dobrych wiadomości [emoji847][emoji847]
Ojooj to faktycznie Ci wywala. Damy radę jakośJa mam na codzień cukrzycę, w ciąży to już od razu mnie dopadło. Codziennie muszę sobie mierzyć cukier. Po 2 h od jedzenia mam 75, a niekiedy po 150...
W tamtej ciąży miałam Na czczo 99, po godzinie 240 a po 2 h 300
z wyrka miało byćWitam wszystkie
My dzisiaj prace zaczynamy z wyrosła,ale raz nie zawsze![]()