reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrześniowe mamy 2021

My chyba też poczekamy do Wielkanocy. Na pewno nie powiemy o fasolce teraz. To jest za wcześnie. Bałabym się tak wcześnie. Jestem pełna obaw, ale i nadzieji że przeczekamy do tego 10-12 tygodnia i wtedy już w ciekawy sposób poinformujemy[emoji4]
Chcemy po 1 trymestrze powiedzieć. Nie chcę mowic za szybko, bo jak poronilam to mnostwo nerwów bylo, placzu ze strony moich i męża rodzicow, chcę tego w rqzie niepowodzenia uniknąć. Pod koniec marca mój ojciec ma imieniny, ale. Zkolei Wielkanoc wypada w tym roku wczesniej, to moze do Wielkanocy poczekamy.

reklama
Ja właśnie dostałam wyniki od lekarza z glukozą i będzie sprawdzanie cukru 4 razy dziennie glukometrem i dieta, jak weszłam na stronę którą polecił i zobaczyłam, że tam jako "dieta" to kanapki z masłem i kiełbasą to się uśmiałam :D
Czy są tu dziewczyny z cukrzycą ciążową i podpowiedzą mi, czy w tej poradni diabetologicznej dostanę glukometr czy mam już go zamawiać? :)

Buziaki!
Ja już też mam za wysokie wyniki na czczo więc obstawiam, ze w tej ciąży też mnie cukrzyca nie ominie [emoji849]
Wiadomo to nic przyjemnego ale da się przeżyć [emoji16]jakoś damy radę przez te 9 miesięcy [emoji16][emoji16]

Dziewczyny hejka :) rozumiecie ze ja dziś znowu nie byłam u lekarza bo mój lekarz cisza ?[emoji2955]jestem zła !!! Nie wiem co mam robić. Chyba muszę innego lekarza znalezc bo to jakieś jaka są
Kurcze to faktycznie kiepsko [emoji849]może zastanów się nad zmianą lekarza . Z tego co pamiętam jestes z okolic Łodzi ? Jest tu trochę dobrych specjalistów [emoji846]

Jeśli zalecą wykonanie tego testu, to tak.

To będą moje pierwsze prenatalne, bo 3 lata temu nie dotrwalam, a 14 lat temu gin mi tego nawet nie proponowała.

A wlansie, usg na prenatalnych jest zwykle tylko z lepszym sprzętem, czy też może 3D? Czy to od gabinetu zależy?
Moj lelarz robi w 3d i w 4d podczas badan prenatalnych .

reklama
Do góry