E
Ewka34
Gość
U mnie dziś na śniadanie lody czekoladowe i jablkoJa kocham tosty,a teraz...stoje rano w kuchni i mysle co zjesc,na wszystko mam jeden odruch...wymiotny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś na śniadanie lody czekoladowe i jablkoJa kocham tosty,a teraz...stoje rano w kuchni i mysle co zjesc,na wszystko mam jeden odruch...wymiotny![]()
Mnie przeczyscilo wlasnie. Ana sniadanko aby tylko dwa tosty z papryczką jalapeno, żółtym serem i cebulką. Zapite jogurtem pitnym. A potem wjechała cola. Jak ruszylo to myslalam ze mi jelita wyskoczą pępkiem.Kuwa, że Ciebie nie czysci[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moje pierwsze ruchy to byla taka pływająca rybka z jednej na drugą stronę brzucha :-) pamietma że jak to pocuzlam wtedy tojeszcze mnie to lekko łaskotało.a jak się czuje pierwsze ruchy? do czego to można porównać? można to z czymś innym pomylić i przegapić ten moment?![]()
Atmosfera mówisz,!nieciekawa? [emoji1787][emoji1787]Gazy mam [emoji849][emoji23][emoji1787]
Ojjj bardzoAtmosfera mówisz,!nieciekawa? [emoji1787][emoji1787]
Ale jesteś wege ? Czy tak nie masz smaka teraz?Tzn nie kupuje uht jak już to te z krótkim terminem.. Ale smakuje zupełnie inaczej takie wytrzaskane wg mnie.. Taka woda zabielona o smaku mlekakozie np nie jest takie słodkie jak krowie ale też jest pyszne lubię kozie mleko ale takie prosto od kozy
Nie pije alkoholu nie jem surowych ryb a mięsa to w ogóle nie jem.. Kawy też nie pijetego mleka, kurcze żałuję że czytałam o tej bakterii
![]()
Ja wczoraj mialam taką, że córka bała się nam do pokoju wchodzic [emoji1787][emoji1787]Ojjj bardzo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] napiłam sie teraz mleka więc pewnie polecę za chwilę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zdecydowalam sie na wege już ponad miesiącAle jesteś wege ? Czy tak nie masz smaka teraz?
Hyhy no moja córa też uciekłaJa wczoraj mialam taką, że córka bała się nam do pokoju wchodzic [emoji1787][emoji1787]
Kawala mi się przypomniał: wpada do żołądka sałatka , ogórek a potem kabanos. Wpada wódka i krzyczy : ejjjj chłopaki wychodzimy ! bo na zewnątrz fajna imprezka !!!!U mnie dziś na śniadanie lody czekoladowe i jablkopóźniej bo po 13 chleb z paprykarzem 3skibki
no i po 16 to co napisałam.. A tak niby bm coś zjadła ale sama nie wiem co i na wszystko bleah
tak w zasadzie to nie jem dużo
![]()