AgnesSweden
Fanka BB :)
Mi ten w pl też radził odstawić . Tutaj jeszcze nie wiemJa, ale lekarz kazał odstawić, więc powoli schodzę z dawki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ten w pl też radził odstawić . Tutaj jeszcze nie wiemJa, ale lekarz kazał odstawić, więc powoli schodzę z dawki.
Też pełny mam z rana ale dziś o 4 wstałam siku a tak to mi się nie zdarzyło w nocy jeszczeJuż nie , ale budzę się z przepełnionym pęcherzemale na początku wstawałam.
Ja co prawda nie lubię marcepanu ale myślę że ten składnik można pominąćJeezu ale mi smaka narobiłaś [emoji85] uwielbiam marcepan.
ŚlicznyA to tak zwane " Na dziada" Dej mnie..Zobacz załącznik 1235047
Słodki ❤Powiedz rozumie po polsku też?A to tak zwane " Na dziada" Dej mnie..Zobacz załącznik 1235047
Mhm.. Masz i ciastko nawet szeptemSłodki ❤Powiedz rozumie po polsku też?
TaakDziewczyny, a czy Wy też budzicie się w środku nocy do siusiania?![]()
Mi tym razem endo kazał nie odstawiać. W pierwszej ciąży odstawiłam i poroniłam ale nie wiadomo czy mogło mieć to jakiś wpływ. Chociaż zaczęłam podejrzewać cukrzycę ciążowa po cukry na czczo poszybowały nawet do 105Mi ten w pl też radził odstawić . Tutaj jeszcze nie wiem
Mam tak samo pomimo że jestem zmarznięta ostatnio popołudniu non stop mi zimno teraz też piję gorącą herbatęMam to samo odkad jestem w ciąży. Czytałam że to normalnie i zdarza sie niektórym kobietom![]()