Marcelina007
Fanka BB :)
Park świetny , ja tam z młodym jeżdżę do skateparku jak tylko ciepło jest .Ja jestem zauroczona Rabka. Bylam w zeszlym roku na tydzień. Ma cos takiego w sobie. Spokój, cisza❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Park świetny , ja tam z młodym jeżdżę do skateparku jak tylko ciepło jest .Ja jestem zauroczona Rabka. Bylam w zeszlym roku na tydzień. Ma cos takiego w sobie. Spokój, cisza❤
Staraj się pić dużo wody. Mi pomagaDziewczyny, ja dalej walczę z bólem głowy, od piątku raz mocniej raz słabiej, głównie w skroniach..czy któraś miała takie dłuższe bóle? Bo ja sobie wkręcam najgorszeprzed ciążą miałam podobno ale nie tak długo
![]()
Trzymam kciuki żeby to było tak jak u mnie plamienia inplantacyjneDziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki![]()
Jak mi gin da zielone swiatło, to od razu mężowi wynagrodzę cierpienia [emoji1787] bo tak sama z siebie to jeszcze mam obawy.Ja się wczoraj w końcu przemogłem z mężem co do seksu,bo miałam obawy odnośnie jakiegoś plamienia itd
I się udało [emoji4]
I naszczescie wszystko dobrze [emoji4]
Może masz za mało progesteronu jeśli tak to dostaniesz tabletki i wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciukiDziś idę do lekarza, bo od wczoraj mam brązowe plamienie. Trzymajcie kciuki![]()
Ja mam spokój bo chłop wyjechałJak mi gin da zielone swiatło, to od razu mężowi wynagrodzę cierpienia [emoji1787] bo tak sama z siebie to jeszcze mam obawy.
hehe ja jestem z RabkiRówno między Zakopanem a Krakowem okolice Rabki Zdrój![]()