Moniuszka1
Fanka BB :)
taaa i jeszcze pogryźć zeby sie nie zmęczyli 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha może zakup od razu na zapas plastry? Ja narazie mam nadzieje ze nie będę musiała się prosić. O ten mój to przy krwi mdleje to na pewno wiem ze u mnie porodu rodzinnego na pew o nie bedzie![]()
Mój też nie lubi widoku krwi i pobierania krwi ale dzielnie przy mnie trwał wtedy ❤Haha może zakup od razu na zapas plastry? Ja narazie mam nadzieje ze nie będę musiała się prosić. O ten mój to przy krwi mdleje to na pewno wiem ze u mnie porodu rodzinnego na pew o nie bedzie![]()
Dalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłamPo palcu?![]()
U mnie też było strzyżenie trawnika na czuja i chyba wyszło całkiem nieźle [emoji23][emoji23][emoji23]Dalam radę chociaż nie wiem jak to wyglądało, grunt że wachlarzy nie obcięłam [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
To zazdroszczę. Mi powiedział ze najważniejsze ze przy poczęciu będzie.Mój też nie lubi widoku krwi i pobierania krwi ale dzielnie przy mnie trwał wtedy ❤