Dalam
Fanka BB :)
U mnie niestety zupki out przez cukier . A ja takie zapasy zrobilamWłaśnie je jemale boję się o cukier, więc już muszę kończyć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie niestety zupki out przez cukier . A ja takie zapasy zrobilamWłaśnie je jemale boję się o cukier, więc już muszę kończyć
![]()
Nie wytrzymam z Wami!!!Nie ma bata idę do sklepu po zupkętakiego smaka robicie .... mmm taka słono ostra
Może mieć, ja np jestem od obojga rodziców wyższa, a biologiczny ojciec mojej córki już w tym momencie córka się z nim zrównała wzrostem. Ciekawe jakie bedzie wysokie moje dzuecko z mężem, on ma 180 cm wzrostu, to odrobine wyżsyz ode mnie.
Rzeczywiscie. Zupki, chipsy były wczoraj [emoji1787] ciekawe co wleci na ruszt jutro [emoji1787][emoji23]Niech się teraz przyzna ta,która zaczęła temat zupki chińskiej... Dziękujemy![emoji120] Jak widać w ciąży mamy bardzo wysublimowane kubki smakowe [emoji23]
Ciężko mi bylo kogoś znaleźć wyższego ode mnie, no ale jak widać, mąż nieco wyżsyz i to mi się baaardzo podoba, nie muszę się schylać jak się przytulamy itpWow wysoka jestes. Ja kurdupel z moim 162 mój facet 182.
Mój syn z poprzedniego związku ma 12 lat i jest teraz mojego wzrostu a ojciec biologiczny 176.
Ja coś o solonych wczoraj mowilam chtba, a zezarlam kilka dni wczesniej solone grube crunchipsy [emoji7]Za mną od wczoraj chodzą solone laysy przez któraś [emoji23] ale obiecałam sobie, że się nie dam
No to mloda wg tego powinna mieć 176+170-13/2=ok 166,5... A juz ma 170...moze z tym liczeniem jest jak z chińskim kalendarzem planowania płci :-) wg niego moja córka miała być chłopakiem, ciekawe, czy teraz wg kalendarza znowu chłopak okaże się córką [emoji23]Ja ci już powiem ... jest wzór na to jakiego wzrostu będzie twoje dziecko:
Dziewczynka wzrost matki + wzrost ojca - 13cm
A wynik podzielić przez 2
Chłopcy wzrost matki + wzrost ojca + 13 cm i też wynik podzielić przez 2 [emoji106]