Rachelita
Fanka BB :)
Też wolałabym w 12 tygodniu ale zdecydowaliśmy się na ślub i skończyły nam się kłamstwaMy o ile wszystko będzie dobrze w pn na wizycie chyba dopiero po 12tc chociaż wizja na dzien dziadka i babci kusi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też wolałabym w 12 tygodniu ale zdecydowaliśmy się na ślub i skończyły nam się kłamstwaMy o ile wszystko będzie dobrze w pn na wizycie chyba dopiero po 12tc chociaż wizja na dzien dziadka i babci kusi![]()
Ja z kolei obstawiam 10.09 bo wtedy jest pełniaJa powiedziałam już.. Ze wzgledu na to że mieliśmy termin ślubu na sierpień a teraz wszystko przełożyliśmy na lipiec 2023 roku.. Co ma być to będzie mówia że 12 tydz i potem już ryzyko mniejsze... Nieprawda.. Ryzyko jest zawsze do końca ciąży.. Uwierzcie wiem co mówię
Ja nastawiam się na porod we wrześniu nawwt się śmieje że urodzę nac40stce mojej kuzynki.. Oby![]()
No ja dzień wcześniej 9. 9.. Ape byłaby niespodzianka na 40stceJa z kolei obstawiam 10.09 bo wtedy jest pełnia![]()
Ja tez na 9.09 bo termin na 8 wiec patrząc na poprzednie porody to ten 9 najbardziej prawdopodobnyNo ja dzień wcześniej 9. 9.. Ape byłaby niespodzianka na 40stce![]()
Termin z OM mam na 6.09 (z USG może uda się określić w poniedziałek) ale wierzę w pełnię księżycaNo ja dzień wcześniej 9. 9.. Ape byłaby niespodzianka na 40stce![]()
To jest nas dwie, też czekanie 1,5tyg od wczoraj. Zwiększona dawka duphastonu chyba pomaga, bo już nie ma krwi "tylko" brązowe plamienie. Musimy uzbroić się w cierpliwość choć to tyleeeeee czasuJestem po wizycie , tak jak pisałam Wam o tych lekko brązowych uplawach , mam leżeć przez 1,5 tygodnia , gin określiła ze ciąża jest zagrożona ,ze często na początku tak jest ale ze mimo to zagrożenie jest . Mam Luteinę dopochwowo i duphaston . Jestem załamana …
Jestem po wizycie , tak jak pisałam Wam o tych lekko brązowych uplawach , mam leżeć przez 1,5 tygodnia , gin określiła ze ciąża jest zagrożona ,ze często na początku tak jest ale ze mimo to zagrożenie jest . Mam Luteinę dopochwowo i duphaston . Jestem załamana …