Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak , idę dzisiaj na 14.45. Zobaczymy co mi powie , ale nie liczę na jakieś mega dobre wieści .Hejja już w labo. Powiedz czy zapisałaś się na dodatkową wizytę? Bądź dobrych myśli, ja trzymam kciuki
![]()
Trzymam kciuki za wizytęTak , idę dzisiaj na 14.45. Zobaczymy co mi powie , ale nie liczę na jakieś mega dobre wieści .
Hmm objawy ciąży moze nie muszą być non stop, może wrócą?Cześć dziewczynyjak u Was dzisiaj humorki ? Która ma dzisiaj wizytę ?
Ja powoli oswajam się z myślą, że wrzesień to chyba nie bedzie mój termin , niby plamienia całkowicie ustały , ale oprócz tego ustały też wszelkie objawy , ból piersi , nudności , poranne mdłości , wszystko jak ręką odjął . Do tego to leżenie w domu nie przyprawia mnie o dobre myśli .
Ja też mam to samo z piersiami, mam normalnie duże bo DD, ale teraz to normalnie falują jak idę, takie małe skoki hop hopMnie dziś od rana mdliJak jechałam do pracy ktoś w tramwaju miał kanapki z kiełbasą
tak to czułam, że myślałam żeby wyjść wcześniej i się przejść
Piersi mam wrażenie, że jakieś spuchnięte i czuje je jak chodzę (jakaś nowość dla mnie
bo zazwyczaj ledwo było widać że coś tam mam). U mnie dziennie jest różnie, raz coś bardziej czuje, raz prawie wcale
![]()