holenderka92
Fanka BB :)
Co do samego testu to bym do nich napisala i zglosila ten bladCo za testy pojebane robią że tak się wyrażę...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do samego testu to bym do nich napisala i zglosila ten bladCo za testy pojebane robią że tak się wyrażę...
Aż się boję swojej wizyty a ona coraz bliżejHej dziewczyny ja już po wizycie!
Pół nocy dziś nie spałam, a jak szłam na wizytę to miałam niesamowitego stresa.
Dziś 7tc+3 i z usg tez dokładnie tyle wychodzi
Jest bombelek! I jest serduszko! Nie włączał mi dźwięku ale było widać! Tętno też zbadał 153! Ale ulga! Bardzo się cieszę, że wszystko graDostałam tez skierowanie na badania prenatalne, dziś pewnie się umówię
Powodzenia życzę na reszcie dzisiejszych wizyt dziewczyny. Trzymam kciuki bardzo mocno![]()
Ja też mam, co jakieś 3-4h muszę coś przełknąc bo mnie śsieDziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?![]()
Co do samego testu to bym do nich napisala i zglosila ten blad
Nie tylko TyDziewczyny wychodzi na to, że tylko ja mam nieposkromiony apetyt?![]()
Ojjj bardzo mi przykro. Ściskam mocnoDziewczyny nie uwierzycie nie byłam wogole w ciąży ten test oszukał mnie![]()
Super! Gratulacje dla WasHej dziewczyny ja już po wizycie!
Pół nocy dziś nie spałam, a jak szłam na wizytę to miałam niesamowitego stresa.
Dziś 7tc+3 i z usg tez dokładnie tyle wychodzi
Jest bombelek! I jest serduszko! Nie włączał mi dźwięku ale było widać! Tętno też zbadał 153! Ale ulga! Bardzo się cieszę, że wszystko graDostałam tez skierowanie na badania prenatalne, dziś pewnie się umówię
Powodzenia życzę na reszcie dzisiejszych wizyt dziewczyny. Trzymam kciuki bardzo mocno![]()
Trzymam mocno kciuki! Dawaj znaćAż się boję swojej wizyty a ona coraz bliżej
Ja też mam, co jakieś 3-4h muszę coś przełknąc bo mnie śsie![]()
Który tydzień u ciebie ?Jestem już po wizycieserduszko biję, 4mm zarodka widać
dostałam duphaston 2×10mg z powodu bóli podbrzusza (może niepotrzebjie ale jakoś w głowie mi to lepiej zrobiło), fluomizin na noc, plik skierowań na badania. Profilaktycznie że względu na masę ciała dietę cukrzycową. Niestety dostałam tez zakaz tańca
![]()