d0mi
Zaangażowana w BB
Mi lekarz zalecił pragna plus i pregna dha. Nie wiedziałam o tym żelazie, najwyżej zapytam go na następnej wizycie. To tylko 30 tabletek wiec na następny raz kupie bez żelazaJakie witaminy polecacie ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz zalecił pragna plus i pregna dha. Nie wiedziałam o tym żelazie, najwyżej zapytam go na następnej wizycie. To tylko 30 tabletek wiec na następny raz kupie bez żelazaJakie witaminy polecacie ?![]()
Na katar i ogólne przeziębienie polecam jeszcze pić lipę. Mi pomogła. U mnie z tym przeziębieniem już lepiej.Łączę się z Wami! Jak możemy sobie pomoc?
No nie mogę jakoś tego przetrawićO losie ale sytuacja.. Asiula bardzo mi przykro![]()
Tak ja tez parę razy kichnęłam to myślałam ze mnie zegnie w półNa katar i ogólne przeziębienie polecam jeszcze pić lipę. Mi pomogła. U mnie z tym przeziębieniem już lepiej.
Wczoraj nie czytałam forum i miałam dziś dużo do nadrobienia
Gratulacje dla wszystkich, które z wizyty przyniosły szczęśliwe wiadomości. Ściskam mocno w myślach tych, u których dziś smutek.
Ja dziś pierwszy dzień ferii i totalne lenistwo, dużo leżałam i spałam. Przez to chyba jakoś jeszcze mocniej przymulona.
Apetyt jako taki. Robię się szybko głodna, ale zjeść muszę raczej na siłę. Na śniadania bardzo teraz smakują mi kanapki z serkiem topionym i świeżym ogórkiem, a dawno tego nie jadałam. Lubię też placuszki bananowe.
A co ciekawego jadacie na obiady?
Jeśli chodzi o witaminy to biorę Mama DHA premium plus, lekarka mówiła, żeby kontynuować. Mam jedynie problem z przełykaniem go, bo dla mnie jest wieeeeelki
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy też tak macie, że podczas kichania kłuje Was w brzuchu ? Mnie przy każdym kichnięciu boli jakby w prawym jajniku.
Ale superrrrDziewczyny ja już po wizycie ❤ dzidzia ma 1cm wielkości, widziałam je i pulsujące serduszko, ale jak włączył dźwięk to ale pięknie było słychać ❤ mąż słyszał na korytarzu, 150 uderzeń na minutę ❤ według usg wyszło 7+1 i termin wstępnie na 4.09❤
Tylko zapytałam się o te delikatne skurcze i powiedział że tak nie może być, dostałam luteinę i nospe, zakaz współżycia i innych rzeczy
Następna wizyta 7 luty![]()
Mi jeszcze przed ciąża lekarka poleciła inofem ale potem zmienilam na miositogyn gt jak sie pytałam na ostatniej wizycie powiedziala ze moge dalej to brać. To są saszetki do rozpuszczenia w wodzie. Jedyny minus to cenaJakie witaminy polecacie ?![]()
Ponieważ lepiej zapobiegać, to już zaczęłam smarować brzuch i piersi olejkiem ze słodkich migdałówDzien dobry w Poniedzialek!
Wiem, ze to jeszcze bardzo wczesny etap, ale jak to mowia lepiej zapobiegac niz leczycStad moje pytanie czy macie do polecenia jakies kosmetyki przeciwko rozstepom? A moze jakies naturalne sposoby? Tyle tego na rynku, ze ciezko wybrac odpowiednie
![]()
Taak tez jest problem ja jeździłam po aptekach i się udało ale lekarz powiedział ze jest bardzo duzy problem bo stosują to pacjenci na Covid i ze czasem czekają po miesiącu … a my na już potrzebujemyDziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś