Klaudeczka94
Fanka BB :)
Mam, ale nie wiem czy tym zajmować mu głowę, bo wczoraj mi tam zaglądał i niby jest lepiej .A masz numer do ginekologa zeby zadzwonic i zapytać co ta kropelka krwi oznacza ?
Będzie dobrze ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam, ale nie wiem czy tym zajmować mu głowę, bo wczoraj mi tam zaglądał i niby jest lepiej .A masz numer do ginekologa zeby zadzwonic i zapytać co ta kropelka krwi oznacza ?
Będzie dobrze ❤
Ja też mam brzuszekJa już mam brzuszek
Pokaż sukienkę![]()
Ja korzystam z każdej chwili jak mój syn (11 miesięcy) kładzie się na drzemke to ja teżU mnie tez , do tego w nocy bezsenność, a bym mogła spać pół dnia![]()
Kochana i jak tam? Bo zaczynam się martwić że nie dajesz znaćTrzymam kciuki równieżja zaraz wchodzę
Nie nakręcaj się, może się gdzieś zadrapałaś. W poprzednien ciązy mialam plamienia po kazdym badaniu ginekologicznymA ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .
Dzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzikJa już bym ciuszki kupowała, a i tak myślę jechać na zakupy bo jakoś jeansy niewygodne się zrobiłydasz link do sukienki?
W załącznikuJa już mam brzuszek
Pokaż sukienkę![]()
Mnie na samą myśl o mleku z miodem mdliDziewczyny, nowe remedium na mdłości, działa juz od 20 minut, nigdy bym nie pomyślała- kubek mleka z miodem, napiłam się, bo coś mnie bierze![]()