karolciaxd.x3
Fanka BB :)
UlalaDzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik
Linka nie mam, kupowałam stacjonarnie w Bershka.
W załącznikuspecjalnie wyciagnelam ją z kosza na pranie, żeby Wam pokazać. Poświęcenie!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
UlalaDzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik
W załącznikuspecjalnie wyciagnelam ją z kosza na pranie, żeby Wam pokazać. Poświęcenie!
![]()
Gratulacje! To jest wielkie szczęście!Dziewczyny
7+3 przewidywany termin porodu na 5.09. Fasolka mierzy 1.21 cm, a serduszko 167 uderzeń na minutę. Cos niesamowitego![]()
Jeżeli ciebie to uspokoi i ostudzi twoje nerwy to zadzwoń i zapytaj, ale tak jak dziewczyny piszą, może to być zadrapanie po badaniuMam, ale nie wiem czy tym zajmować mu głowę, bo wczoraj mi tam zaglądał i niby jest lepiej .
Omg ja dopiero wracam do żywych właśnie, dziś nie dałam rady oka jednego otworzyć tak mnie głowa bolała. Teraz tez boli nadal ale już jestem w stanie wziąć telefon do rękiA dokuczają Wam bóle głowy?
Tu nie ma osobistych pytańDziewczyny a chcecie pokazać te brzuszki, bo jestem ciekawa jak wyglądają? Bo u mnie jeszcze praktycznie nic nie ma.
Jeżeli to zbyt osobiste pytanie, to po prostu je zignorujcie![]()
O matko wygladasz jak milion dolarów! Serio!Dzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik
![]()
sukienka śliczna, ale ta figuraDzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik
![]()
Może za jakiś czas jak już grupę zrobimy prywatną , to zaczniemy się chwalićDziewczyny a chcecie pokazać te brzuszki, bo jestem ciekawa jak wyglądają? Bo u mnie jeszcze praktycznie nic nie ma.
Jeżeli to zbyt osobiste pytanie, to po prostu je zignorujcie![]()
To zdjęcie tak wyszło..O matko wygladasz jak milion dolarów! Serio!![]()