Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się obawiam, bo wiecie, ja do pracy wróciłam na początku listopada po macierzyńskim i urlopie, wiec ledwo co![]()
Mi pink o czulosci 10 pokazywał bladą kreske gdzie beta wynosiła raz 90, potem 245 i się wkurzyłem zrobiłam test babyboom chyba o czułości 25 o kreską jak się patrzy więc chyba im trochę nie ufam, wydaje mi się że za słabe te kreski pokazująDzień dobry
Witam się bardzo nieśmiało. Bo nadal nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam. Za mną dwa lata starań i jedna ciąża biochemiczna w sierpniu rok temu. Jakiś czas pisałam na staraczkach, ale za bardzo się chyba wkręcałam w historie z forum i zrezygnowałam.
Boję się cieszyć a jednocześnie serce chce wyskoczyć. Robiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką 31.12, o czułości 10 i był negatywny. Ale że okresu dalej brak, temperatura wysoka a szyjka też daleko i wysoko postanowiłam zrobić przed chwilą drugi- już o czułości 20 i są dwie kreski. Druga jest bledsza i dlatego strach tym większy... Zobacz załącznik 1353713
Dużo pić, sok z żurawiny, kiszonki. W pierwszym trymestrze większość tych leków bez recepty jest chyba niewskazana. A jak gorzej to do lekarza po antybiotyk- amoksycyklinę można brać w ciążyDziewczyny a wiecie może, co robic, jak sobie radzić z zapaleniem pęcherza we wczesnej ciąży?
Hej gratulujęJa na tym o czułości 10 nie miałam kompletnie żadnej kreski, żadnych cieni, nic. A to było 4 dni temu. Może do zapłodnienia doszło po prostu później. W każdym razie podchodzę ostrożnie, ale i tak jestem w szoku że w końcu w ogóle zobaczyłam tę drugą kreskę. Już byłam pewna że jesteśmy spisani na straty. [emoji52]
Ostatnią miesiączkę miałam 4.12 więc wstępny termin to 11.09 by był. Ktoś ma też taki? Czy się forum jeszcze będzie zapełniać [emoji4]