Patrycja899
Fanka BB :)
Ja akurat miałamWłaśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja akurat miałamWłaśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie![]()
Chyba miałam w liceumWłaśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie![]()
Ja byłam szczepiona i od kilku lat sprawdzam przeciwciała i mam w okolicach 30 więc była teoria, że powinnam się doszczepić. Ale jak sprawdziłam na przestrzeni czasu (trzech lat) i wynik się nie zmieniał to lekarz powiedział, że nie ma potrzebyWłaśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie![]()
Nie miałam ani ospy, świnki, różyczki nic.Właśnie dziewczyny , a miałyście różyczkę ? Bo ja nie![]()
To raczej wynika z naszych roczników i tego, że chorowałam zanim miałam szczepienie w wieku 13 latByć może wasi rodzice są antyszczpionkowcami bądź szczepionka nie zadziałała. Nie wnikam. Nie zmienia to tego, że jest w Polsce obowiązkowa
Zobacz załącznik 1359770
Też mi się tak wydaje. Ja jestem 86 i miałam ospę, świnkę i różyczkę, bankowo przed 13 urodzinami. Na to co trzeba było pamietam że babcia mnie szczepiła, jeszcze mam taka starą książeczkę zdrowia, nie wiem czy teraz też takie są?To raczej wynika z naszych roczników i tego, że chorowałam zanim miałam szczepienie w wieku 13 lat![]()