staraczka_22
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj czekam na wynik tsh a resztę zrobię w przyszłym tygodniuDzień dobry. Ja właśnie dziś wszystkie badania zrobiłam plus cytologię. Najbardziej dziś czekam na wynik TSH.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też dzisiaj czekam na wynik tsh a resztę zrobię w przyszłym tygodniuDzień dobry. Ja właśnie dziś wszystkie badania zrobiłam plus cytologię. Najbardziej dziś czekam na wynik TSH.
Ja chodzę na NFZ i badania mam darmowe ale minus jest taki że wszystkie wyniki trafiają od razu do poradni więc wgląd mam dopiero na wizycieTeż się zaczynam zastanawiać, czy nie iść do ośrodka i poprosić ginekologa o skierowanie na te badania skoro są refundowane.
Gratulacje, super wieściDziewczyny jestem po 1szej wizycie. Serduszko bije. Dostałam skierowanie na badania podstawowe, oraz receptę na euthyrox ( miałam już wynik tarczycowych badań bo robiłam razem z betą. W poprzedniej ciąży też TSH było wysokie i brałam lek, później wróciło do normy).88 Za tydzień około mam przyjść na kontrolę z wynikami i wtedy kartę ciąży zakładamy i dostanę skierowanie na badania prenatalne.
Daj znać ile Ci wyszło tsh… ja robię w poniedziałek, ostatnio miałam 4,6….
Grupy krwi nie, ale mi kazała powtórzyć ten odczyn coombsaDziewczyny wiecie czy grupę krwi trzeba powtarzać w każdej ciąży, jak ma się już potwierdzony wynik z poprzedniej?![]()
Dziewczyny wiecie czy grupę krwi trzeba powtarzać w każdej ciąży, jak ma się już potwierdzony wynik z poprzedniej?![]()