la_mariquita
Moderator
mój mały to TymonMy mamy w domu Leona. A teraz doszliśmy do wniosku, że jak będzie chłopczyk to Tymon lub Olaf, a dla dziewczynki Tola lub Biankamamy długie nazwisko, więc u nas team krótkie imiona.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój mały to TymonMy mamy w domu Leona. A teraz doszliśmy do wniosku, że jak będzie chłopczyk to Tymon lub Olaf, a dla dziewczynki Tola lub Biankamamy długie nazwisko, więc u nas team krótkie imiona.
Mi przepisał luteinę I musiałam zapłacić 12zl za 2 opakowania a tak to wyszło 110 zł ale za darmo nie dostałam to jak to działaGratuluję udanych wizyt! ♥ Udało mi się też dostać na usg dziś i to na nfz. Cudowny lekarz, bardzo dobrze wyposażony gabinet. Będzie mi prowadzić ciążę na nfz. Zrobił usg, potwierdził wczesna ciążę w macicy i pokazał pęcherzyk ciążowy, dostałam już skierowanie na masę badań i przepisał luteine bo niski progesteron mam :-) Trzy poprzednie ciążę prowadziłam prywatnie więc masa kasy poszła a teraz wszystko za darmo aż dziwnieNa następnej wizycie powinno być już serduszko i wtedy założy mi kartę ciąży. Nawet chciał mi dać zwolnienie z pracy ale chciałabym jeszcze popracować, marzę by do czerwca moc pracowac. Poszłam do apteki i ani grosza nie zapłaciłam za zastrzyki i luteine
W ciąży ponoć darmowe
![]()
Obłędna godzinaMoooooorza kawy️
️
️ Odwiozłam męża na lotnisko, syn wstał o 4:30, został z babcią. Ja nie wiem jak ja ten dzień przetrwam
![]()
Mi przepisał luteinę I musiałam zapłacić 12zl za 2 opakowania a tak to wyszło 110 zł ale za darmo nie dostałam to jak to działa![]()
Oooo ❤mój mały to Tymon![]()
Są krechy ❤ ale ja też tak robiłam teraz. Nawet po pierwszej becie tak sobie sprawdzalam, że ciemnieje ❤ teraz odpuściłam , ale zrobię sobie za jakieś kilka dni żeby mieć tłuste krechy na pamiątkę do albumuJakiś testowy obłęd mam w tej ciąży. W sumie nie nazywam na głos tego ciążą, w ogóle mam jakąś taką obawę, że coś pójdzie nie tak...
Byl juz ten temat wcześniejDziewczyny a jesteście zaszczepione ? Zamierzacie ? Ja nie jestem i jestem ciekawa jak Wy?
My wybralismy juz imię na przyszłość w poprzedniej ciązyTo ja zrzucam bombęna weekend
Ktoś już myślał o imionach ?
My dziś zaczęliśmy wymyślać i to będzie ciekawe 9 miesięcy.![]()
Maksymilian albo LauraA ktoś się pochwali pomysłami ?
My mamy prywatna „wojnę”
Pomiędzy nowoczesnością a tradycja
I co by komu przeszkadzała taka Stella czy Amelia czy Hubert?
To nie…Zośka, Franek, Antek…![]()
Ja to sama nie wiem po co te testy tak tłukę...Są krechy ❤ ale ja też tak robiłam teraz. Nawet po pierwszej becie tak sobie sprawdzalam, że ciemnieje ❤ teraz odpuściłam , ale zrobię sobie za jakieś kilka dni żeby mieć tłuste krechy na pamiątkę do albumu![]()