la_mariquita
Moderator
Ja ostatnią miesiączkę miałam 24.12.21, współżyliśmy w tym czasie "do owulacji" 1.01., 3.01., 7.01. i 9.01, pojęcia nie mam kiedy się udało, tych dalej pyknięć nie podaję bo to już za daleko w cyklu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to faktycznie szans bylo duzoJa ostatnią miesiączkę miałam 24.12.21, współżyliśmy w tym czasie "do owulacji" 1.01., 3.01., 7.01. i 9.01, pojęcia nie mam kiedy się udało, tych dalej pyknięć nie podaję bo to już za daleko w cyklu.
To musiał wpisać na ryczałt, dobre i tyle bo chodze prywatnie więc i tak ze zapłaciłam mniejNa stronie NFZ jest lista leków za darmo w ciąży bo zależy od producenta np. insulina X będzie refundowana, a Y już nie. Do tego lekarz musi wpisać na recepcie kod C - ciąża. Oczywiście musi mieć umowę z NFZ by prywatnie wystawiać leki refundowane
U mnie ostatnia była 23.12. Podejrzewam, że udało się albo 5.01 albo 06.01 :-)Ja ostatnią miesiączkę miałam 24.12.21, współżyliśmy w tym czasie "do owulacji" 1.01., 3.01., 7.01. i 9.01, pojęcia nie mam kiedy się udało, tych dalej pyknięć nie podaję bo to już za daleko w cyklu.
Widziałam właśnie, że jest kilka grup o tej tematyce na fb. Ja dołączyłam do takiej co ma jak najmniej członkówTo musiał wpisać na ryczałt, dobre i tyle bo chodze prywatnie więc i tak ze zapłaciłam mniej
Co do grupy na Fb to jest grupa zamknięta wrzesniowe mamy 2022 jak ktoras by chciała![]()
Ooo to zaciązyłaś tak jak ja 2 lata temuU mnie ostatnia była 23.12. Podejrzewam, że udało się albo 5.01 albo 06.01 :-)
Jest tu jakaś dziewuszka, która po jednym CC rodziła naturalnie? A może bardziej, jakaś taka, której pierwszy poród sam się nie zaczął, a kolejny już tak?
OoooOoo to zaciązyłaś tak jak ja 2 lata temumój mały
urodził się 30.09