kaaarii
Fanka BB :)
Ja jestem 4+3 i mam to samo uczucie. Co chwile latam do łazienki czy nie ma @.A dziewczyny was tez tak w 5 tygodniu albo ogólnie na początku tak jakby brzuch ciągnął ? Czasami już myśle, ze miesiączka przyjdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem 4+3 i mam to samo uczucie. Co chwile latam do łazienki czy nie ma @.A dziewczyny was tez tak w 5 tygodniu albo ogólnie na początku tak jakby brzuch ciągnął ? Czasami już myśle, ze miesiączka przyjdzie
Jak bym umiała dodać to bym dodałaMusisz zaprosić, u mnie nie ma prośby o dołączenie
U mnie tez nie ma
mnie zaczął wczoraj, dzisiaj juz mialam kilka razy taki bol jak w trakcie miesiączkiA dziewczyny was tez tak w 5 tygodniu albo ogólnie na początku tak jakby brzuch ciągnął ? Czasami już myśle, ze miesiączka przyjdzie
Robię cały czas żeleDziewczynki, a mam takie pytanie - chodzicie normalnie do kosmetyczki ja hybrydy?![]()
W poprzedniej ciąży robiłam u kosmetyczki :-) teraz robię sobie sama w domu od czasu do czasu i się zastanawiam :-)!Dziewczynki, a mam takie pytanie - chodzicie normalnie do kosmetyczki ja hybrydy?![]()
To listę już mamy na pierwszej stronieDziewczyny musimy listę zrobić i administratorka nam to ogarnie bo te grupy ostatnio nie działają po prostu![]()
To trzeba dać „obserwuj „? Czy coś jeszcze ?Spróbujcie teraz dołączyć ❤