Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa, to ma sensAktualnie przebywamy na forum a nie na grupie, forum jest publiczne![]()
Ani jednej :-) to mój pierwszy dzień na tym forum.Pokazuje że nie możesz być w więcej niż w tych grupach co jesteś, w ilu jesteś grupach na forum?
Ale to nie zadziała bo i tak nie jesteście członkamimasakra jakaś wydaje mi się że problem jest taki że nie wolno być w więcej niż 2 grupach i dlatego wyskakuje ten problem
To ja nie wiem co to za problem jestAni jednej :-) to mój pierwszy dzień na tym forum.
No to musimy zrobić listę i dać administratorce bo innego sensu nie widzę
Tez tak myśle , bo same chyba nie damy rady tego ogarnąćNo to musimy zrobić listę i dać administratorce bo innego sensu nie widzę
Pytałam się i podobno naprawią ale coś im z tym schodziTo działajnajlepiej wpisz wszystkie dziewczyny z pierwszej strony a resztę najwyżej drugim rzutem
A administracja ma w ogole zamiar to naprawić? Bo z tego co wiem każda grupa ma z tym problem. Mozesz zapytać przy okazji![]()